Assistent accountant/Junior adviseur (32 - 40 uur)

Bedrijfsprofiel

Bij Vanhier houden wij ons graag bezig met cijfers, maar ook met het verhaal en de mensen achter de onderneming. Oftewel, de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten en onze bijdrage daaraan. Hierbij focussen wij ons onder andere op IT oplossingen om tijd en budget vrij te maken voor advies voor de langere termijn. De innovatieve kennis en ervaring die wij ons in onze eigen onderneming eigen maken geven wij graag door aan onze klanten. Werken bij Vanhier betekent overigens ook ontwikkelen en groeien in een organisatie met mooie (internationale) klanten, een innovatieve IT omgeving met een ondernemende spirit en plezier in het werk. Daar staan wij voor!

Door alle bovenstaande ontwikkelingen groeit onze accountancy afdeling gestaag. Om deze groei blijvend mogelijk te maken hebben wij nieuwe enthousiaste collega’s nodig die naast hun eigen kennis ook een dosis nieuwsgierigheid meenemen. Het team bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers. Zij leren jou, wanneer nodig, graag de fijne kneepjes van het accountancy vak.

Functieomschrijving

De werkzaamheden van de assistent/junior adviseur richten zich voornamelijk op ondersteuning van de Adviseur. Taken zijn onder andere het verzorgen van de tussentijdse rapportages, samenstel- en overige administratieve werkzaamheden.

•Als (Junior) Adviseur ben je medeverantwoordelijk voor:

•leveren van inzichtelijke en betrouwbare (sturings-)informatie;

•verrichten van samenstelwerkzaamheden;

•opstellen tussentijdse rapportages;

•proactief informeren van klant

•uitvoeren van administratieve taken;

•afhankelijk van je ervaring eventueel leidinggevende taken;

•verrichten alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden.

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden. Met een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hoeft nog niet alles te kunnen. Ons ervaren team ondersteunt en helpt je graag. Hiervoor maken wij samen met jou een ontwikkelplan. Durf je het aan?

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor onze vestigingen in Limmen zijn wij dus op zoek naar een professionele collega die zich durft te ontwikkelen en die affiniteit heeft met financiële softwareapplicaties en ons verder op de kaart zet als echte Tech accountant. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie wensen

•Wij zoeken kandidaten die zich herkennen in de volgende wensen:

•HBO niveau, SPD of HBO-BE/Accountancy of gelijkwaardige opleidingen;

•minimaal 2-10 jaar werkervaring bij een MKB-kantoor;

•Interesse in IT oplossingen voor de financiële sector;

•proactieve en zelfstandige houding;

•hands-on mentaliteit;

•flexibel en integer;

•werkt nauwkeurig en is resultaat- en kwaliteitsgericht; en bovenal een enthousiaste en vrolijke collega!

Interesse?

Spreekt de vacature van junior adviseur/assistent accountant je aan? Mail dan je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl. Voor vragen over de vacature of voor het maken van een afspraak bel/mail of whatsapp mij Huibert de Potter, Partner HRM via 06 -15 87 83 87. Michel Pepping, Adviseur reageert ook graag op vragen. Whatsapp of bel met Michel via 06 – 43 58 06 94. Wij hopen je snel te mogen spreken.

Soort dienstverband: Voltijd, (On)bepaalde Tijd

Share this

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen