Functioneel beheerder Heiloo (32 - 40 uur)

Als functioneel beheerder krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn gericht op het continue verbeteren van onze processen, systemen en werkwijzen en zijn op zoek naar een teamplayer die ons team hierbij komt versterken.

De functie in het kort

Als functioneel beheerder heb je een afwisselend en divers takenpakket. Jij ondersteunt je collega’s bij hulpvragen, beheert applicaties met bijbehorende autorisaties op basis van security regels, beschrijft werkprocessen en houdt je bezig met verschillende projecten en implementaties. Vanhier is vooruitstrevend op gebied van IT en maakt gebruik van een veelzijdig applicatielandschap. Jouw taak is om uitdagingen tot een oplossing te brengen waarbij je afgewisseld zelfstandig werkt of samen met het stafteam, interne key-users en leveranciers.

Hoe je werkplek eruit ziet

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord-Holland: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. Het stafteam wordt aangestuurd vanuit de vestiging Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

.

Waar wij naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van (vak)inhoudelijk uitdagingen en veel affiniteit heeft met IT en innovatie. Je hebt ambitie om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en ben je communicatief sterk. Jouw werkwijze is zowel resultaat- als kwaliteitgericht. Herken jij jezelf hierin en spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

– HBO werk- en denkniveau
– 2-5 jaar relevante werkervaring
– Uitstekende kennis van de Office suite

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95.

Share this

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen