MKB-advies voor elke branche

Wij van Vanhier zijn zelf ondernemers. Wij spreken uw taal en we begrijpen uw uitdagingen. Op welk terrein dan ook, van financiële tot juridische zaken en van administratie tot automatisering. Vraag ons gewoon om advies. Of u nu een startende of juist doorgewinterde ondernemer bent.

Financiële advisering

Uw onderneming winstgevender maken: dat is uw doel. Wij lichten uw bedrijf kritisch door, sparren met u tijdens het schrijven van uw businessplan of helpen bij een financieringsaanvraag. Allround adviseurs dus.

Rechtsvorm

Past uw bedrijfsstructuur nog wel bij uw onderneming? Geen onbelangrijke vraag, want elke rechtsvorm heeft eigen risico’s en fiscale gevolgen. Best verstandig dus om jaarlijks te onderzoeken of het tijd is voor een andere keuze.

Waarom Vanhier?

Actueel

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. U daarmee ook.

24/7 online toegang

Vanhier loopt voorop in cloudoplossingen. Al uw gegevens via één dashboard bereikbaar.

Ambitieus

Wij weten wat uw bedrijf nodig heeft om te groeien. Onze aanpak versterkt de ambities die u heeft.
Inloggen
Coronavirus

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten omtrent het Coronavirus.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar via alle beschikbare communicatiemiddelen.

Voor vragen over maatregelen die wij gezamenlijk met u kunnen nemen die betrekking hebben op het Coronavirus kunt u ons ook bereiken via ondernemersdesk@vanhier.nl. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting.

Afspraken laten wij plaatsvinden via een online oplossing.