MSI Global Alliance: zakendoen over de grens

Ondernemen in het buitenland is een bijzondere tak van sport. Zelfs binnen de EU verschilt de wet- en regelgeving van land tot land. Wij spannen ons tot het uiterste in voor klanten die internationaal zakendoen. Door ons internationaal netwerk is onze kennis op dit gebied bijna grenzeloos.

Geassocieerd met MSI Global Alliance

Om onze klanten met internationale ambities goed te kunnen adviseren, zijn wij aangesloten bij MSI Global Alliance. MSI is een wereldwijde organisatie van ruim 250 accountants- en advieskantoren, verspreid over meer dan 100 landen. Dit zijn eigenlijk onze collega’s over de grens. Zowel accountants als juristen én fiscalisten.

Lid worden van MSI is geen kwestie van contributie overmaken. We moeten als kantoor laten zien dat we doorlopend aan strenge kwaliteitseisen voldoen. En dat doet Vanhier al jaren.

Ook ondernemen in het buitenland?

Inmiddels hebben wij een groot netwerk van internationale collega-professionals. Hun expertise gebruiken wij regelmatig voor onze klanten.

Heeft u ook plannen om in het buitenland te ondernemen? Vraag ons gerust om advies. We kunnen terugvallen op een indrukwekkend aantal hulplijnen bij MSI, zodat uw buitenlandse plannen financieel en juridisch goed van start gaan.

Doing Business in The Netherlands?

Het omgekeerde komt natuurlijk ook voor. Buitenlandse ondernemingen die zich in Nederland willen vestigen. Collega’s van MSI die ons om raad vragen. Vanhier heeft alles in huis om buitenlandse ondernemers op weg te helpen in Nederland.

Waarom Vanhier?

Internationaal keurmerk

Onze MSI-deelname verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is goed voor al onze klanten.

Wereldwijde expertise

Wij kunnen uw fiscale, financiële of bedrijfsjuridische vragen letterlijk over de hele wereld kwijt.

Vertrouwd contact

Wij coördineren alle contacten met onze buitenlandse partners. U bent verzekerd van één aanspreekpunt.

Downloads

Doing business in The Netherlands

Recognising energy efficiency in value properties

Inloggen