Bedrijfsjuridisch advies: want voorkomen…

Alles wat u als ondernemer doet, heeft juridische gevolgen. Vanhier zet uw bedrijfsrisico’s op een rij als het gaat om arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht. En vooral: wij helpen u deze te beheersen.

Arbeidsrecht

U bent zuinig op goed personeel. Met duidelijke arbeidscontracten en heldere procedures houdt u uw medewerkers tevreden. Vanhier geeft advies over alle juridische vraagstukken die uw personeel aangaan. Klein of complex, wij hebben er kijk op.

Ondernemingsrecht

Uw bedrijf is in ontwikkeling. U breidt uit, gaat nieuwe relaties aan, bent toe aan een andere rechtsvorm. Juridische puzzels die u samen met Vanhier kunt oplossen. Met de back-up van onze juristen zoeken wij naar passende formules voor uw onderneming.

Contractrecht

Elke overeenkomst heeft een uiterste houdbaarheidsdatum. Dus is het slim om voor nieuwe contracten onze kennis te gebruiken én bestaande afspraken door ons te laten checken. Van aandeelhoudersovereenkomst tot algemene voorwaarden, voor grote lijnen en kleine details.

LegalParrot

Wilt u toch een advocaat achter de hand hebben? Ook dat regelen wij voor u, bijvoorbeeld via LegalParrot, een praktisch en betaalbaar concept voor elke bedrijfsvorm. Voor een vast bedrag per maand kunt u de hulp inroepen van een advocaat die is gespecialiseerd in bedrijfsjuridische zaken.

Waarom Vanhier?

Juridische expertise

Onze juristen zijn thuis op een breed speelveld. Dit zorgt voor korte lijnen en handelingssnelheid.

Samenwerking

Onze adviseurs werken nauw samen. Zo ontstaan dwarsverbanden die in uw voordeel werken.

Toekomstgericht

Wij kijken altijd verder dan de dag van vandaag, want uw onderneming staat immers ook niet stil.
Inloggen