Financiële planning: wat is uw doel?

Bij financiële planning gaat het om het vermogensdoel dat u voor ogen heeft, zakelijk of privé. En wanneer u dat wilt bereiken. Dat kan over drie jaar zijn, of pas over twintig jaar. U bepaalt en Vanhier helpt u de lijnen uit te zetten. Wel zo’n rustgevende gedachte.

Persoonlijke financiële planning

De studie van uw kinderen, arbeidsongeschiktheid, financiële zekerheid voor uw nabestaanden: er zijn handenvol redenen om uw vermogen goed te plannen. Daar nemen we de tijd voor die nodig is.

Huwelijksvermogensrecht

Heeft u als ondernemer trouwplannen? Gefeliciteerd! Toch is het wel verstandig om vooraf goed na te denken over de meest geschikte huwelijksvorm in uw situatie. Vanhier adviseert u hier graag over.

Schenk- en erfbelasting

Uw vermogen is goed ondergebracht. Mooi. Dan is het tijd om ervoor te zorgen dat uw nabestaanden na uw overlijden zo weinig mogelijk successierecht betalen.. Een opdracht waar onze fiscalisten raad mee weten.

Testamenten en erfrecht

Heeft u jaren geleden een testament opgesteld? Zeker als ondernemer doet u er goed aan uw testament elke vijf jaar kritisch te (laten) bekijken. Daarmee voorkomt u mogelijke problemen met de erfenis.

Emigratie

Als u erover denkt om te emigreren, dan is het verstandig om uit te zoeken hoe dat fiscaal uitpakt en welke valkuilen u hierbij moet vermijden. Vanhier kan u hierin adviseren.

Buitenlandse investeringen

Voor mensen met buitenlandse investeringsplannen brengt Vanhier alle belangrijke gevolgen in kaart. Daarbij kunnen we u ook in contact brengen met collega-kantoren uit ons internationale netwerk MSI.

Waarom Vanhier?

Samenwerking

Onze adviseurs werken nauw samen. Zo ontstaan dwarsverbanden die in uw voordeel werken.

Persoonlijke benadering

Vanhier investeert in goed klantcontact. U krijgt van ons aandacht van een vast aanspreekpunt.

Internationale expertise

Wij kunnen uw juridische vragen letterlijk over de hele wereld kwijt.
Inloggen