Pensioen: advies voor vooruitdenkende ondernemers

Hoeveel jaar ‘moet’ u nog? U werkt met hart en ziel in uw bedrijf, en toch komt ooit de dag dat u van uw pensioen mag gaan genieten. De volgende vraag is dan: heeft u alles wel goed geregeld? Voor uzelf, uw partner én voor uw werknemers? Bij twijfel: bel Vanhier voor een goed gesprek over nu en later.

Werknemerspensioen

Pensioen: het is niet meer zo’n zekerheid als in de vorige eeuw. De AOW-leeftijd gaat omhoog, mensen moeten langer doorwerken en de pensioenopbouw wordt steeds verder versoberd. Hoe zit het met het pensioen van uw medewerkers? Is uw huidige pensioenregeling nog wel passend of is de regeling te duur geworden en is het beter over op te stappen op een andere pensioenregeling voor het personeel?

En heeft u recent laten checken of u misschien toch verplicht bent om het pensioen te laten uitvoeren door een pensioenfonds in uw branche? Hier kunnen soms onaangename verrassingen uit voortkomen als u hier niet op let. Leg uw vragen over pensioenregelingen voor aan onze experts.

Pensioenadvies voor ondernemers

Hoe is uw pensioenopbouw? Of heeft u uw pensioenvoorziening binnen uw eigen BV ondergebracht? Is het wel verstandig om dat zo te laten of is het beter om uw pensioen zeker te laten stellen bij een bank of pensioenverzekeraar? En hoe zit het met eventueel pensioen van uw (al dan niet aanstaande) ex-echtgenoot?

Voor u misschien een lastig onderwerp; wij zetten alle opties graag helder voor u op een rij. Zo weet u zeker dat u de keuze maakt die voor u financieel het best uitpakt. Heeft u zelf een goed gevoel over uw pensioenvoorziening, maar wilt u toch dat Vanhier er eens met een frisse blik naar kijkt? Dat kan. Wij duiken erin en u krijgt van ons een objectieve second opinion.

Voor de pensioenadvisering laat Vanhier zich bijstaan door netwerkpartners. Deze partners beschikken over ruime pensioenervaring in de MKB-praktijk en over een pensioen adviesvergunning van de AFM.

Waarom Vanhier?

Persoonlijke benadering

Vanhier investeert in goed klantcontact. U krijgt van ons aandacht van een vaste relatiebeheerder.

Kennis

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het complexe pensioengebied.

Efficiënt

Onze pensioenadviseurs en fiscalisten werken efficiënt samen aan optimale opbouw van uw pensioen.
Inloggen