Online diensten voor ondernemers van nu

Bij een eigentijdse bedrijfsvoering past een online werkomgeving. Wij weten uit ervaring hoe handig het is om 24/7 online toegang te hebben tot uw bedrijfsgegevens. Wat heeft u nodig? De specialisten van Vanhier vinden voor u de best denkbare digitale oplossingen.

Cijfers online

Zonder moeite bij uw gegevens kunnen. Dat kan via het Ondernemersdashboard, een geavanceerde cloudoplossing waarop u (bijna) overal en altijd de laatste cijfers kunt zien en aanpassen.

Salaris online

Inloggen via het dashboard en alle salaris- en personeelsmutaties eenvoudig invoeren. Een compleet digitaal personeelsarchief, met voor elke medewerker een eigen online dossier met loonstroken en jaaropgaven.

HRM online

Echt grip krijgen op de ontwikkelingen binnen uw personeelsbestand. Dit scheelt meer handelingen dan u misschien verwacht, waardoor er extra tijd overblijft voor het coachen van medewerkers.

Debiteurenbeheer online

Facturen betaald krijgen zonder klanten te verliezen. Het kan! Via uw digitale dasboard verstuurt u automatisch facturen en herinneringen. Onze ervaring? Een kortere gemiddelde betaaltermijn.

Crediteurenbeheer online

Een snelle en correcte afhandeling van te betalen facturen. Ons softwaresysteem denkt eenvoudig met u mee en draagt zelfs boekingsvoorstellen aan. Zo heeft u altijd een optimaal bijgewerkte boekhouding.

Administratie online

Een volledig papierloze administratie dankzij digitale dashboards en mobiele apps. Webshops, kassa’s, CRM-systemen en bankrekeningen worden hier natuurlijk ook aan gekoppeld.

Klant online: Accountancy Portal

Via dit portal, dat ook gekoppeld is aan de Belastingdienst en uw bank, informeren wij u over de voortgang van uitgevoerde acties. Zo houdt u altijd zicht op de handelingen die wij namens u uitvoeren.

De digitale partners van Vanhier

De online systemen waarmee wij werken, hebben wij zelf van alle kanten kritisch bekeken en getoetst. Wij bevelen ze dan ook van harte aan. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op en wij leggen de opties graag aan u uit.

Waarom Vanhier?

Flexibilteit

Altijd de vrijheid om te switchen van zelf uitvoeren naar uitbesteden aan Vanhier. En andersom.

Veiligheid

Uw bedrijfsgegevens staan op beveiligde servers. De digitale partners van Vanhier zijn met zorg geselecteerd. We hebben altijd een kritische vinger aan de pols bij onze digitale partners.

Mobiele apps

Ook via uw smartphone heeft u 24/7 toegang tot uw digitale bedrijfsoplossingen.
Inloggen