Wordt Vanhier jouw nieuwe werkgever?

Vanhier is een groeiende organisatie die altijd in beweging is. Daarom hebben wij vacatures voor jou. Interessante functies met een eigen rol en verantwoordelijkheid die aansluit op jouw opleiding, ervaring en ambities. Stuur een open sollicitatie
naar onze afdeling personeelszaken en we nemen graag contact met je op. Je kunt nu ook meteen even bellen voor vragen of het maken van een afspraak. Bel 06 - 15 87 83 87 (een whatsappje is misschien wel het snelste..) en maak een afspraak met Huibert de Potter, Partner HRM. We komen graag met je in contact en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Werken bij Vanhier betekent overigens je ontwikkelen en groeien in een organisatie met mooie (internationale) klanten, een innovatieve IT omgeving met een ondernemende spirit en plezier in het werk. Daar staan wij voor! Tot snel.

Duidelijkheid

Jouw rol en groeimogelijkheden in onze organisatie passend bij jouw profiel en drijfveren.

Ontwikkeling

Continue dialoog en eigen verantwoordelijkheid is de nieuwe norm.

Teamspirit

Eigen verantwoordelijkheid en een heldere structuur zorgen voor hechte teams.

Minder reistijd

Minder reistijd door de lokale positionering van onze kantoren.

Bekijk onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Kijk of onze vacatures passen bij jouw profiel en toekomstplannen. Vanhier heeft altijd plek voor stagiaires. Ook als je stage wil lopen spreken we graag met je. Mail personeelszaken of bel met Huibert de Potter, Partner HRM 06 – 15 87 83 87 of kom gewoon even langs voor een kopje koffie.
Nieuws

Via onze nieuwsberichten
blijft u altijd op de hoogte
van het laatste nieuws.

Bekijk nieuws
Werken bij

Ben jij degene die we
binnenkort nodig hebben
in onze organisatie?

Vacatures
Vestigingen

Met vijf goed bereikbare
vestigingen is Vanhier
altijd dichtbij.

Onze locaties
Inloggen
Coronavirus

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten omtrent het Coronavirus.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar via alle beschikbare communicatiemiddelen.

Voor vragen over maatregelen die wij gezamenlijk met u kunnen nemen die betrekking hebben op het Coronavirus kunt u ons ook bereiken via ondernemersdesk@vanhier.nl. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting.

Afspraken laten wij plaatsvinden via een online oplossing.