(Senior) Belastingadviseur (32 – 40 uur) Amstelveen, Haarlem en Zaandam

Als (Senior) belastingadviseur binnen de fiscale afdeling bij Vanhier krijg je de mogelijkheid mee te groeien met een ambitieus team binnen een snel veranderende branche. Dat doe je in een dynamische organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je maakt deel uit van een team van een aantal enthousiaste fiscalisten, juristen en aangiftemedewerkers en werkt daarbij nauw samen met onze accountants. Geen dag is hetzelfde en binnen jouw veelzijdige klantenportefeuille tref je een breed scala aan uiteenlopende fiscale vraagstukken aan. Daarbij review je (concept)jaarrekeningen en destilleert daar fiscale kansen uit, voert bezwaar- en beroepsprocedures, controleert en reviewt werk van de junior belastingadviseurs. Daarbij begrijp je ondernemers in het MKB en ben je in staat je met hen te verbinden. Je hebt aandacht voor kwaliteit, bent proactief en hebt uiteraard een klantgerichte houding. Daarnaast wil je verder helpen bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk. De ambities zijn er, de uitdagingen en de kansen dus ook!

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop en mobiele telefoon

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar wij naar op zoek zijn

Voor onze vestigingen in Haarlem en Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die een sterk inlevingsvermogen heeft in de klant en mogelijkheden ziet dit te vertalen naar commerciële kansen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je bent zowel intern als extern een zakelijke netwerker en in staat een sterke relatie op te bouwen met onze klanten. Je hebt brede fiscale kennis en een goede algemene ontwikkeling.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
• afgestudeerde WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie
• 5-10 jaar werkervaring bij een MKB kantoor
• het terrein van de fiscale herstructureringen kent voor jou geen geheimen
• vaktechnisch sterk
• een proactieve en zelfstandige houding
• goede communicatieve en commerciële vaardigheden
• resultaat- en kwaliteitgericht
• hands-on mentaliteit

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Neem contact op met Fleur Zwemmer via fzwemmer@vanhier.nl of 06 52 62 59 85.

Share this

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen