Gevorderd assistent accountant auditpraktijk (32 – 40 uur) Zaandam

Als gevorderd assistent accountant binnen de auditpraktijk krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en waar je beginnend assistenten begeleidt.

De functie in het kort

Als Gevorderd Assistent wordt je onderdeel van ons auditteam en leer je veel bedrijven en ondernemers kennen. Vanaf dag één ga je mee met klantbezoeken en pak je complexe controlewerkzaamheden op. Van stichtingen tot internationale ondernemingen: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en expertise rekenen. Je wordt begeleid door controleleiders en externe accountants. Daarnaast begeleid en inspireer jij met jouw ervaring beginnend assistenten bij het uitvoeren van uitdagende werkzaamheden. Daarbij is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Je werkplek

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vier vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. De auditpraktijk wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Zaandam. Het kantoor is in verbouwing om te worden omgetoverd in de Vanhier-huisstijl die ook aanwezig is in de andere vestigingen. Binnenkort kun je dus plaatsnemen achter een zit-sta bureau in een frisse werkomgeving voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel auditplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Ons team bestaat momenteel uit tien medewerkers, waarvan drie registeraccountants, waardoor wij voldoende kennis en kunde in huis hebben om jou te helpen groeien. Hiertoe stellen wij met elkaar een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bieden wij jou studiemogelijkheden, zoals het post-mastertraject tot registeraccountant. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de auditpraktijk als met de andere afdelingen.

Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de controletechnieken van de toekomst, namelijk het gebruik van data-analyse en IT. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van flinke (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat je nodig hebt in de functie

• Je hebt een hbo-diploma in de richting van accountancy, of
• Je hebt of bent bezig met een wo-diploma in de richting van accountancy
• Je hebt 2/3 jaar werkervaring
• Je hebt het vermogen om kritisch naar bepaalde situaties te kijken en jouw mening daarover te delen
• Je werkt accuraat en neemt graag initiatief
•Je werkt graag samen in een team en wil groeien in een begeleidende rol

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel Irma Oud, personeelszaken, op 072 505 7000.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Roy Anderton, afdeling Audit & Assurance. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06 24 50 00 24.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen