Gevorderd assistent accountant auditpraktijk Zaandam (32 – 40 uur)

Als gevorderd assistent accountant binnen de auditpraktijk krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en waar je beginnend assistenten begeleidt.

De functie in het kort

Als Gevorderd Assistent wordt je onderdeel van ons auditteam en leer je veel bedrijven en ondernemers kennen. Vanaf dag één ga je mee met klantbezoeken en pak je complexe controlewerkzaamheden op. Van stichtingen tot internationale ondernemingen: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en expertise rekenen. Je wordt begeleid door controleleiders en externe accountants. Daarnaast begeleid en inspireer jij met jouw ervaring beginnend assistenten bij het uitvoeren van uitdagende werkzaamheden. Daarbij is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Je werkplek

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord-Holland; Amstelveen, Haarlem, Heiloo en Zaandam. De auditpraktijk wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Zaandam. Het kantoor is recent verbouwd en omgetoverd in de Vanhier-huisstijl die ook aanwezig is op de andere vestigingen. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau in een frisse werkomgeving voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel auditplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop en mobiele telefoon

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van flinke (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

• Je hebt een hbo-diploma in de richting van accountancy, of
• Je hebt of bent bezig met een wo-diploma in de richting van accountancy
• Je hebt 2/3 jaar werkervaring
• Je hebt het vermogen om kritisch naar bepaalde situaties te kijken en jouw mening daarover te delen
• Je werkt accuraat en neemt graag initiatief
•Je werkt graag samen in een team en wil groeien in een begeleidende rol

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Roy Anderton, accountant afdeling Audit & Assurance. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06 24 50 00 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen