Accountant / Adviseur Samenstelpraktijk Amstelveen, Heiloo en Zaandam

Als accountant / adviseur binnen de samenstelpraktijk bij Vanhier krijg je de mogelijkheid mee te groeien met een ambitieus team binnen een snel veranderende branche. Dat doe je in een dynamische organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je bespreekt tussentijdse cijfers en jaarcijfers met klanten en je signaleert proactief verbetermogelijkheden en adviespunten. Je verzorgt de reviews van de dossiers en bent budgetverantwoordelijk. Je bent (mede)tekeningsbevoegd en vaktechnisch eindverantwoordelijk voor een deel van de samensteldossiers van ons kantoor. Voor een deel van de klanten ben je vanzelfsprekend ook aanspreekpunt en je coördineert adviestrajecten met onze specialisten. Je draagt zorg voor een goede afstemming en communicatie met medewerkers uit het team. Je zorgt voor het onderhouden en uitbreiden van een eigen cliëntenportefeuille. Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop en mobiele telefoon

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar wij naar op zoek zijn

Voor onze vestigingen in Haarlem, Heiloo en Zaandam zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die  een sterk inlevingsvermogen hebben in de klant en mogelijkheden ziet dit te vertalen naar  commerciële kansen. Je houdt van flinke (vak)inhoudelijk uitdagingen, bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je bent zowel intern als extern een zakelijke netwerker en in staat een sterke relatie op te bouwen met onze klanten. Je hebt brede kennis en een goede algemene ontwikkeling.

In deze functie

• Heb je een, bij voorkeur afgeronde, AA/RA opleiding
• Beschik je over minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 tot 5 jaar in een vergelijkbare functie
• Ben je bereid jezelf steeds verder te ontwikkelen
• Ben je klantgericht, sociaal en communicatief vaardig, proactief en overtuigend
• Werk je graag samen in een team

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Fleur Zwemmer, accountant. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 52 62 59 85.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen