Vacature Beginnend Assistent Accountant Auditpraktijk (32-40 uur) Zaandam

Als beginnend assistent accountant binnen de auditpraktijk bij Vanhier krijg je de mogelijkheid om verder te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een snel veranderende branche. Dat doe je in een dynamische organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Deze functie in het kort

• Groeiende organisatie
• Persoonlijke ontwikkeling staat voorop
• 32–40uur
• 28 vakantiedagen
• Laptop van de zaak
• Reiskostenvergoeding
• Pensioenopbouw
• Studiemogelijkheden

Wat ga je doen?

Als beginnend assistent accountant leer je veel bedrijven en ondernemers kennen. Van stichtingen tot internationale ondernemingen: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en expertise rekenen. Je wordt begeleid door het team en ondersteunt in het uitvoeren van uitdagende werkzaamheden.

Hoe ziet je werkplek eruit?

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vijf vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen, Zaandam en Heerhugowaard. De auditpraktijk wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Zaandam. Het kantoor is in verbouwing om te worden omgetoverd in de Vanhier-huisstijl die ook aanwezig is in de andere vestigingen. Binnenkort kun je dus plaatsnemen in een gerenoveerd pand, achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel auditplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Ons team bestaat momenteel uit tien medewerkers, waarvan vier registeraccountants, waardoor wij voldoende kennis en kunde in huis hebben om jou te helpen groeien. Hiertoe stellen wij met elkaar een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bieden wij jou studiemogelijkheden, zoals het post-mastertraject tot registeraccountant. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de auditpraktijk als met de andere afdelingen.

Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de controletechnieken van de toekomst, namelijk het gebruik van data-analyse en IT. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wie zoeken we?

Wij zoeken iemand die houdt van flinke (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat heb je nodig in deze functie?

• Je hebt of bent bezig met een hbo-diploma of wo-diploma in de richting van accountancy;
• Je hebt het vermogen om kritisch naar bepaalde situaties te kijken;
• Je werkt accuraat;
• Je werkt graag samen in een team en hebt ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
• Je bent leergierig en je durft vragen te stellen.

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Irma Oud, personeelszaken, op 06 50 21 66 06. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Denise Schokker, afdeling audit & assurance. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 33 32 05 95.

Zijn we een match? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen