Salaris en personeel: online mensenwerk

Omgaan met medewerkers is letterlijk mensenwerk. Maar voor personeelszaken bestaan ook uitstekende online oplossingen, altijd bereikbaar via een eigen dashboard. Een investering waarmee u tijd en precisie wint. U bent overtuigd zodra u de digitale mogelijkheden van Vanhier kent.

Loonadministratie

Wie personeel in dienst neemt, merkt hoeveel werk daarbij komt kijken. Loonstroken, jaaropgaven, mutaties, de juiste premies en loongrondslagen, om er maar een paar te noemen. Voor al deze klussen (en meer) hebben wij software op maat die veel handelingen bespaart. Zo houdt u kostbare tijd over voor andere zaken.

Zelf te weinig kennis en ervaring om een loonadministratie te voeren? Die taak kan Vanhier ook van u overnemen, deels of geheel. Wij berekenen graag wat dat u kost én oplevert.

Personeelszaken

Klanten voor wie wij de salarisadministratie doen, kunnen wij ook prima adviseren over andere personeelszaken. We hebben immers inzicht in alle data. We ontsluiten dit voor u in onze online HRM-tool. Kom dus vooral naar ons toe met uw vragen over arbeidsovereenkomsten, HRM, regelgeving of subsidiemogelijkheden.

Vergeet ook niet dat wij juristen in huis hebben. Zij adviseren u graag over fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke zaken waar uw onderneming tegenaan loopt.

Waarom Vanhier?

Persoonlijke benadering

Voor al uw zaken een vast Vanhier-contactpersoon. Iemand die u en uw onderneming door en door kent.

Altijd dichtbij

Een adviseur bij u om de hoek, dat is efficiënt en plezierig. En wij snappen de lokale cultuur van uw bedrijf.

Online gemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met onze digitale oplossingen 24/7 zicht op alle personeelsgegevens.
Inloggen