(senior) assistent accountant Audit Praktijk (32-40 uur) Zaandam

OVER VANHIER

Vanhier is een full service accountants- en advieskantoor met ruim 75 medewerkers. Onze klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit MKB en controleplichtige (internationale) klanten. Hierdoor is onze dienstverlening afwisselend en ben je altijd met zeer veelzijdige vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel. Wij zijn lid van het MSI Global Alliance netwerk.

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het beste en mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

In Zaandam is onze audit praktijk gevestigd. Vanhier Audit Services werkt landelijk vanuit 1 team en wordt centraal aangestuurd. Voor onze audit praktijk in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Assistent Accountant Audit.

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

• Interessante (internationale)klanten en werkzaamheden;

• Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;

• Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer;

• Arbeidsvoorwaarden: natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag;

• Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben.

WAT GA JE DOEN?

Als Assistent Accountant heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Iedere dag is anders en voor de veelzijdige klantenportefeuille werk je in goede balans tussen eigen verantwoordelijkheid en samenwerken in een divers team. Je werkt in een team met ervaren collega’s waar je echt wat van kunt leren.

Als Assistent Audit Praktijk heb je verder de volgende taken en verantwoordelijkheden:

• Je bent project verantwoordelijk binnen een vast team voor een vaste klantengroep;

• Je bent een prettig aanspreekpunt voor collega’s en klanten.

WIE ZOEKEN WE?

Ter versterking van ons audit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt brede financiële kennis en een goede algemene ontwikkeling. Door jouw sociale vaardigheden krijg jij direct het vertrouwen van de klant.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

• Studerend voor je RA-titel;

• Minimaal 2 jaar werkervaring;

• Een proactieve en zelfstandige houding;

• Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;

• Resultaat- en kwaliteit gericht;

• Hands on mentaliteit;

• Een fijne en enthousiaste collega die graag in een team werkt.

KOM LANGS,

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier Audit Services? Bel 072- 505 70 00 voor de afdeling personeelszaken.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Roy Anderton, Partner Audit. Je kunt hem telefonisch bereiken op: 06 24 500 024 (appen mag ook).

Geïnteresseerd? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen