Vanhier

Wij zijn gewoon Vanhier. Een veelzijdig kantoor dat intelligente, persoonlijke begeleiding geeft aan bedrijven met ambitie. Vanhier biedt ondernemers uitgekiend fiscaal, financieel en bedrijfskundig advies. De samenwerking tussen 5 lokale vestigingen genereert een groot bereik en vooral expertise. Zo hebben we naast fiscalisten en controlerend accountants ook teams voor overnames, opvolging en vermogensplanning.

Nuchter

Vanhier is stevig geworteld in de Randstad. De befaamde nuchterheid van die regio klinkt door in het bedrijf. Voor ons geen spiegelende torenflat. Wij kiezen voor kleinschaligheid, eenvoud en korte lijnen. Ondernemen is al ingewikkeld genoeg. Daarom geeft Vanhier helderheid, zonder poespas.

Slim en Inspirerend

Momenteel bestaat Vanhier uit 7 partners en circa 65 medewerkers. Een hele diverse groep mensen met verschillende leeftijden, interesses en achtergronden. Ze zijn stuk voor stuk slimme, enthousiaste keien in hun vak. Hiermee zijn ze inspirerend voor elkaar en hun klanten. Kennis van de nieuwste regelgeving is voor hen vanzelfsprekend. Inlevingsvermogen en ondernemersgeest ook. 

Ambitieus

Vanhier heeft ambitie. In 2017 willen we ons nog meer gaan richten op onze klanten. Onze klanten willen wij ontzorgen. We willen graag niet alleen terug kijken, maar met name onze blik samen met de ondernemer vooruit richten. Door middel van online dashboards is er gemakkelijk toegang tot actuele informatie.