Manager Audit (32-40 uur) Zaandam

OVER VANHIER AUDIT SERVICES

Vanhier is een full service accountants- en advieskantoor met ruim 75 medewerkers. Onze klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit MKB en controleplichtige (internationale) klanten. Hierdoor is onze dienstverlening afwisselend en ben je altijd met zeer veelzijdige vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel. Wij zijn lid van het MSI Global Alliance netwerk.

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het beste en mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

In Zaandam is onze audit praktijk gevestigd. De auditpraktijk werd landelijk vanuit 1 team en wordt centraal aangestuurd. Voor Vanhier Audit Services in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Manager Audit praktijk.

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

•Interessante (internationale)klanten en werkzaamheden;

•Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;

•Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer;

•Arbeidsvoorwaarden: natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag;

•Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben.

WAT GA JE DOEN?

Als Manager Audit heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Iedere dag is anders en voor de veelzijdige klantenportefeuille ben je zelfstandig projectverantwoordelijk. Jouw aandacht voor ontwikkeling van de praktijk zien we terug in de manier waarop je de veranderende regelgeving bijhoudt, de goede ideeën die je inbrengt en in de wijze waarop je je medewerkers begeleidt, zowel in een inhoudelijke als mentor rol.

Als Manager Audit heb je verder de volgende taken en verantwoordelijkheden:

•Zelfstandig verantwoordelijk voor een klantengroep;

•Aansturen van een controle team;

•Het werken in teamverband waarbij je als Manager zorgdraagt voor de communicatie richting partners en de overige collega’s bij van Vanhier;

•Het beoordelen van de administratieve organisatie en bespreken van jouw bevindingen met de verantwoordelijk partner;

•Signaleren van commerciële mogelijkheden op adviesgebied;

•Je bent het aanspreekpunt voor klanten;

•Voldoen aan de kwaliteitsnormen;

•Je draagt de visie en het beleid van de organisatie correct uit naar collega’s en externe partijen.

WIE ZOEKEN WE?

Ter versterking van ons Audit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt brede financiële kennis en een goede algemene ontwikkeling. Door jouw vakkennis en sociale vaardigheden krijg jij direct het vertrouwen van de klant en ben je in staat om verbinding te zoeken. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

•(Bijna) Afgeronde RA-studie;

•Minimaal 7 jaar relevante werkervaring;

•Een proactieve en zelfstandige houding;

•Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;

•Resultaat- en kwaliteit gericht;

•Hands on mentaliteit;

•Een fijne en enthousiaste collega die graag met het team samenwerkt.

KOM LANGS,

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel 072- 505 70 00 voor de afdeling personeelszaken.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Roy Anderton, Partner Audit. Je kunt hem telefonisch bereiken op: 06 24 500 024 of Cees van Prooijen, Partner Audit, op 06 51 420 001 (appen mag ook).

Geïnteresseerd? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen