Financieel Administratief medewerker (32 - 40 uur) Heiloo

Als financieel administratief medewerker bij Vanhier krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je wordt onderdeel van het samenstelteam dat bestaat uit jonge professionals en doorgewinterde accountants. Je wordt verantwoordelijk voor de financiële administratie van jouw klantenportefeuille. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met automatisering van administratieve processen. Daarbij val je soms in op het secretariaat waarbij je de centrale telefoonaanname verzorgt 

Hoe je werkplek eruit ziet

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord Holland: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. Onze kantoren zijn geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie. 

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar wij naar op zoek zijn

Kun jij meedenken over hoe je technische systemen kunt inzetten om de financiële administratie nog efficiënter en effectiever te laten zijn? Dan is dit de functie voor jou!Wij zoeken iemand die van afwisseling houdt en bereid is bij te springen op het gebied van secretariële ondersteuning als dat nodig is.  

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
Je hebt of bent bezig met een MBO of HBO opleiding in de richting van financiële administratie 
Affiniteit met IT. Je vindt het leuk om mee te denken over hoe administraties nog efficiënter kunnen worden ingericht door middel van inzet van onze IT tools
Oog voor detail zodat je ervoor zorgt dat de administraties van onze klanten op orde zijn
Een flexibele en proactieve instelling zowel intern als extern 
Je werkt graag samen in een team 
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en je bent woonachtig in Nederland. 

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95. 

 

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen