VWO’er voor fiscale ondersteuning (32-40 uur)

OVER VANHIER

 Vanhier is een full service accountants- en advieskantoor met ruim 80 medewerkers. Onze klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit MKB, controleplichtige en verschillende soorten internationale klanten. Om onze klanten met internationale ambities goed te kunnen adviseren, zijn wij aangesloten bij MSI Global Alliance. Hierdoor is onze dienstverlening afwisselend en ben je altijd met zeer diverse vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel. 

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het beste en mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan? 

Voor onze vestigingen in Haarlem, Heiloo en Zaandam zijn wij voor onze fiscale afdeling op zoek naar een enthousiaste kandidaat die recent zijn/haar VWO heeft afgerond of dit jaar gaat afronden. Deze kandidaat weet nog niet wat hij/zij wil doen na het afronden van het VWO en kan zich bij ons oriënteren in de fiscale wereld. Hij/Zij krijgt een interne opleiding en er zijn allerlei doorgroeimogelijkheden. 

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

– Interessante (internationale) klanten en werkzaamheden.
– Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
– Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn.Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer.
– Arbeidsvoorwaarden: natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag.
– Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze medewerkers niet achterblijven en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.

WAT GA JE DOEN?

 Je werkt samen binnen ons fiscale team op een van onze vestigingen. Iedere dag is anders en binnen de veelzijdige klantenportefeuille tref je een scala aan uiteenlopende fiscale vraagstukken aan. 

De basis werkzaamheden van een fiscaal medewerker zijn: 

– Je ondersteunt onze Belastingadviseurs. 

– Je stelt zelfstandig fiscale aangiften op. 

– Je controleert fiscale aanslagen. 

WIE ZOEKEN WE?

 Ter versterking van onze fiscale team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt brede kennis en een goede algemene ontwikkeling. Door jouw sociale vaardigheden ben je in staat om verbinding te zoeken. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd 

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

– In bezit van VWO-diploma (of in het laatste jaar VWO).
– Leergierig.
– Een proactieve en zelfstandige houding.
– Nauwkeurig.
– Goede communicatieve vaardigheden.
– Resultaat- en kwaliteit gericht.
– Hands on mentaliteit.

Een fijne en enthousiaste collega die graag met het team samenwerkt.

KOM LANGS

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel onze afdeling Personeelszaken, op: 072 505 70 00

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Nicole Leemhuis, een van onze Senior Belastingadviseurs. Je kunt haar telefonisch bereiken op: 06 83 38 20 31 (appen mag ook). 

Denk je meteen we zijn een match? Stuur dan direct je CV en motivatie. 

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen