Vacature ervaren Belastingadviseur (32 – 40 uur)

Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Zoek je werkplezier en houd je van een open sfeer? Join the club en groei met ons mee. Samen met ruim 75 collega’s werken wij aan het optimaliseren van onze kwaliteit en dienstverlening. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons ondersteunen om deze missie samen te vervullen.

WIJ ZIJN VANHIER

Vanhier is een groeiende accountants en adviesorganisatie en bestaat uit 5 vestigingen. Vanuit deze vestigingen verrichten wij werkzaamheden voor nationale en internationale klanten. Wij houden ons graag bezig met cijfers, maar het verhaal en de mensen achter de onderneming zijn net zo belangrijk. Door onze lokale vestigingen en betrokkenheid staan we naast onze klanten. Dat is onze kracht.

Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren wij graag in medewerkers, zodat je jezelf kunt blijven uitdagen en onze klanten weten dat ze kunnen blijven rekenen op de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening. Naast het harde werken, is er natuurlijk ook ruimte voor plezier.

PROFIEL

Je wordt onderdeel van de fiscale afdeling en die bestaat uit 6 medewerkers. Je werkt hierbij nauw samen met onze accountants. Iedere dag is anders en binnen de veelzijdige klantenportefeuille tref je een scala aan uiteenlopende fiscale vraagstukken aan. Door jouw vakkennis en sociale vaardigheden krijg jij direct het vertrouwen van de klant en ben je staat om de verbinding te zoeken. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd. Niet alleen over de dienstverlening, maar ook over je eigen ontwikkeling en het opbouwen van een specialisatie. Als je geen specialisatie hebt, is dat geen probleem. Vanhier staat bekend om haar intensieve persoonlijke begeleiding en ontwikkelmogelijkheden. Wij gaan samen met jou onderzoeken welke groei- en ontwikkelmogelijkheden het beste bij jou passen. Doe je mee?

Als Belastingadviseur ben je medeverantwoordelijk voor:

Het adviseren en begeleiden cliënten met fiscale en juridische zaken;
Het controleren en reviewen van het werk van de aangiftemedewerkers;
Het opstellen van complexe fiscale aangiften;
Het bewaken van de planning en de voortgang van de fiscale werkzaamheden;
Het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving;
Het uitbouwen van de belastingadviespraktijk.

WAT BIEDEN WIJ?

We vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden. Met een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

WIE ZOEKEN WE?

Voor onze vestigingen in Limmen en Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je bent in om staat een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Je hebt brede fiscale kennis en een goede algemene ontwikkeling.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

Afgestudeerde WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
5 – 15 jaar werkervaring bij een MKB-kantoor, liefst in de regio Noord-Holland;
Een proactieve en zelfstandige houding;
Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
Resultaat- en kwaliteit gericht;
Hands on mentaliteit;
Een fijne en enthousiaste collega die het samen wil doen.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?

Spreekt de vacature van Belastingadviseur je aan? Stuur dan nu je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl
Voor nadere informatie kun je terecht bij Daniëla van Nuss, sr. belastingadviseur (06 – 23 83 81 47, een whatsappje met vragen mag natuurlijk ook) of bel 072- 505 70 00 voor de afdeling personeelszaken.

Kom je liever eerst eens langs om kennis te maken met Vanhier en de sfeer te proeven?

Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Bel 072- 505 70 00 voor de afdeling personeelszaken.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen