Vacature Belastingadviseur (32 – 40 uur)

Bedrijfsprofiel

Bij Vanhier houden wij ons graag bezig met cijfers, maar ook met het verhaal en de mensen achter de onderneming. Oftewel, de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten en onze bijdrage daaraan. Hierbij focussen wij ons onder andere op slimme en innovatieve Tech (waaronder intelligente IT oplossingen) om tijd en budget vrij te maken voor advies voor de langere termijn. Deze snelle ontwikkeling in kennis en Tech oplossingen binnen onze eigen onderneming geven wij graag door aan onze klanten.

Onze belastingadvies afdeling ontwikkelt zich met 6 collega’s snel (bestaande uit juristen, aangiftemedewerkers en fiscalisten). Door de continue ontwikkeling van onze onderneming hebben wij nieuwe enthousiaste collega’s nodig die naast de eigen kennis en enthousiasme bereid zijn om samen te werken aan de groei van onze afdeling.

De klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit het reguliere MKB, controleplichtige ondernemingen, internationale klanten en non-profit. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en ben je als Belastingadviseur generalistisch aan het werk. De sfeer op kantoor is open en informeel te noemen.Werken bij Vanhier betekent overigens je ontwikkelen en groeien in een organisatie met mooie (internationale) klanten, een innovatieve
Tech omgeving met een ondernemende spirit en plezier in het werk. Daar staan wij voor!

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van onze fiscale afdeling van 6 medewerkers en werkt daarbij nauw samen met onze accountants. Geen dag is hetzelfde en binnen jouw veelzijdige klantenportefeuille tref je een scala aan uiteenlopende fiscale vraagstukken aan. Je begrijpt ondernemers in het MKB en bent in staat je met hen te verbinden. Je hebt aandacht voor kwaliteit, bent proactief en hebt uiteraard een klantgerichte houding. Daarnaast wil je verder helpen bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk. Wij vinden het erg leuk als je zelf ook ideeën hebt over je eigen ontwikkeling en het opbouwen van een specialisatie. Heb je deze niet. Vanhier staat bekend om haar intensieve persoonlijke begeleiding en ontwikkelmogelijkheden. Wij gaan samen met jou onderzoeken welke groei- en ontwikkelmogelijkheden het beste past. Doe je mee?

Als Belastingadviseur ben je medeverantwoordelijk voor:

•Het adviseren en begeleiden cliënten met fiscale en juridische zaken;

•Het controleren en reviewen van het werk van de aangiftemedewerkers;

•Het opstellen van complexe fiscale aangiften;

•Het bewaken van de planning en de voortgang van de fiscale werkzaamheden;

•Het op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving;

•Het uitbouwen van de belastingadviespraktijk.

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden. Met een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor onze vestiging in Limmen en Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je bent in staat een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Je hebt brede fiscale kennis en een goede algemene ontwikkeling.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

•Afgestudeerde WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie;

•1 – 6 jaar werkervaring bij een MKB-kantoor, liefst in de regio Noord-Holland;

•Een proactieve en zelfstandige houding;

•Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;

•Resultaat- en kwaliteit gericht;

•Hands on mentaliteit;

•Een fijne en enthousiaste collega die het samen wil doen.

Interesse?

Spreekt de vacature van Belastingadviseur je aan? Stuur dan nu je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl. Voor nadere informatie kun je terecht bij Daniëla van Nuss, sr. belastingadviseur (06 – 23 83 81 47, een whatsappje met vragen mag natuurlijk ook) of bel/app met Huibert de Potter, partner HRM (06-15 87 83 87).

Share this

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen