Assistent accountant / Junior adviseur

Bedrijfsprofiel

Bij Vanhier houden wij ons graag bezig met cijfers, maar ook met het verhaal en de mensen achter de onderneming. Oftewel, de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten en onze bijdrage daaraan. Hierbij focussen wij ons onder andere op IT oplossingen om tijd en budget vrij te maken voor advies voor de langere termijn. De innovatieve kennis en ervaring die wij ons in onze eigen onderneming eigen maken geven wij graag door aan onze klanten. Werken bij Vanhier betekent overigens ook ontwikkelen en groeien in een organisatie met mooie (internationale) klanten, een innovatieve IT omgeving met een ondernemende spirit en plezier in het werk. Daar staan wij voor!

Door alle bovenstaande ontwikkelingen groeit onze accountancy onderneming zich razendsnel daarvoor hebben wij nieuwe enthousiaste collega’s nodig die naast hun eigen kennis ook een dosis nieuwsgierigheid meenemen. Het team bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers. Zij leren jou graag de fijne kneepjes van het accountancy vak.

Functieomschrijving

De werkzaamheden van de assistent/junior adviseur richten zich voornamelijk op ondersteuning van de Adviseur bij het verzorgen van samenstelwerkzaamheden, tussentijdse rapportages en administratieve werkzaamheden.

Als Junior Adviseur ben je medeverantwoordelijk voor:

•verrichten van samenstelwerkzaamheden;

•opstellen tussentijdse rapportages;

•leveren van inzichtelijke en betrouwbare (sturings-)informatie;

•uitvoeren van administratieve taken;

•positieve teambijdrage;

•verrichten alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden.

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden. Met een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hoeft nog niet alles te kunnen. Ons ervaren team ondersteunt en helpt je graag. Hiervoor maken wij samen met jou een ontwikkelplan. Neem even contact op als twijfelt.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor onze vestigingen in Amstelveen en Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega’s die affiniteit hebben met financiële softwareapplicaties.

Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functie eisen

Wij zoeken kandidaten die zich herkennen in de volgende wensen:

•MBO niveau, SPD of HBO-BE/Accountancy;

•minimaal 0-4 jaar werkervaring bij een MKB-kantoor;

•Interesse in IT oplossingen voor de financiële sector;

•proactieve en zelfstandige houding;

•hands-on mentaliteit;

•flexibel en integer;

•werkt nauwkeurig en is resultaat- en kwaliteitsgericht;

en bovenal een enthousiaste en vrolijke collega!

Interesse?

Spreekt de vacature van junior adviseur/assistent accountant je aan? Mail dan snel je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl. Voor vragen over de vacature of voor het maken van een afspraak bel mij Huibert de Potter, Partner HRM op 06 -15 87 83 87 (een whatsappje is ook prima). Ruud de Graaf Partner accountancy reageert ook graag op vragen. Het liefst via een whatsapp bericht via 06 – 57 03 84 49. Wij hopen je snel te mogen spreken.

Soort dienstverband: Voltijd, Onbepaalde Tijd

Share this

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen