HR stagiair (32 - 40 uur) Heiloo

Volg jij een studie op het gebied van HR? Bij Vanhier (Heiloo) zijn we altijd op zoek naar enthousiaste HR stagiaires!

De stage in het kort

Als HR-stagiair kom je te werken in het Vanhier HR-services team waarbij je samenwerkt met HR-adviseurs, salarisadviseurs en een arbeidsjuriste. Goede resultaten behalen en werken met plezier gaan hand in hand op onze afdeling. Je werkt mee aan opdrachten bij verschillende regionale, landelijke en internationale klanten, op afstand en op locatie. Door klanten te ondersteunen met hun vragen op HR-gebied leer je in korte tijd veel organisaties kennen en komt een grote verscheidenheid aan HR-vraagstukken langs. Geen dag is hetzelfde!

Wat je gaat doen

Als HR stagiair help je, samen met onze HR-adviseurs, onze klanten onder andere met administratieve HR-zaken en stel je HR-beleid en -processen voor hen op. Je levert een bijdrage aan HR-projecten en ondersteunt bij werving en selectie. Daarbij ondersteun je bij de implementatie van HR tools. Je wordt begeleid door het HR-team en ondersteunt hen bij het uitvoeren van uitdagende werkzaamheden. Daarbij is er veel ruimte voor eigen initiatief en daarmee voldoende ruimte om je te ontwikkelen op HR-vlak.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel auditplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek!

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een volwaardige stageplek in een gedreven, betrokken en gezellig team. Je krijgt de kans om diverse HR-kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen. Naast een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een goede stagevergoeding.

Waar wij naar op zoek zijn

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
• Volgt bij voorkeur een hbo-studie op gebied van HR;
• Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
• Proactieve en zelfstandige houding;
• Nauwkeurig;
• Leergierig en nieuwsgierig;
• Enthousiast!

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel Sandra van de Poel, personeelszaken, op 072 505 7000.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij je toekomstige collega Eveline Lek op 06 82 06 16 28 of mail naar HRservices@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen