Special Lonen 2019

Hierbij ontvangt u de Special Lonen 2019. Deze uitgave bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, sectorpremie WW en arbeidskortingen en gebruikelijk loon DGA. Tevens bevat de Special onder meer actuele cijfers en informatie over de bijtelling auto, fiets van de zaak, de vrijwilligersregeling, WBSO en transitievergoeding.

2019 belooft een interessant jaar te worden. Ook wij bij Vanhier HR ontwikkelen wij ons snel. In het afgelopen jaar is onze HR advies onderneming volledig overgegaan naar online verloning en is ons dienstenpakket uitgebreid met HR advies, recruitment, arbeidsrecht en denken wij graag met u mee over het digitaliseren van de HR administratie. Hiervoor hebben wij de meest innovatieve software die online gekoppeld is aan de salarisadministratie en de volledige HR administratie automatiseert. Ook kunt u uw HR administratie via onze Inhouse HR service volledig aan ons uitbesteden.

Download hier de Special Lonen 2019.

Mocht u vragen hebben, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag langs om een en ander te bespreken.

Bel met Huibert de Potter  (Partner HRM) 06-15878387 voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Reacties (0)

Plaats een reactie