Payroll, HRM Tech en advies

Payroll en HRM Tech & Advies is een van de specialiteiten bij Vanhier. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen om de dagelijkse payroll en HR administratie te automatiseren. Door het automatiseren van de dagelijkse HR en payroll administratie maakt u tijd vrij voor goed HR- en loonadvies. Vanhier helpt u het verschil te maken met innovatieve Tech oplossingen! De techniek is al veel verder dan u misschien denkt.

Voor vragen, een offerte of een kennismakingsgesprek bel met Huibert de Potter,
Partner HRM 00 31 (0)6 – 15 87 83 87.

Payroll & HRM Tech administratie

Wie personeel in dienst heeft, merkt hoeveel werk daarbij komt kijken. Loonstroken, het opmaken van arbeidsovereenkomsten, de juiste premies/loongrondslagen en functioneringsgesprekken om er maar een paar te noemen. Voor al deze werkzaamheden hebben wij innovatieve en slimme Payroll en HRM Tech oplossingen die heel veel tijd bespaart. Zo houdt u kostbare tijd over.

Samen met u onderzoeken wij wat u zelf wilt doen en wat u wilt outsourcen en digitaliseren. Wij implementeren en adviseren, volgens een duidelijk implementatie plan, samen met u onze HRM Tech oplossingen welke bij uw onderneming past. Wij verrassen onze klanten dagelijks met onze innovatieve oplossingen tegen hele aantrekkelijke tarieven.

HRM, salaris en juridisch advies

Klanten voor wie wij de Payroll en HR Administratie hebben geautomatiseerd, ondersteunen en adviseren wij vaak ook op juridisch en HRM gebied. We hebben immers inzicht in alle data, specialisten in eigen dienst en beschikbaar wanneer u ons nodig heeft.

Wij verzorgen daarnaast:
– In-House HR en Payroll, onze adviseurs werken bij u op locatie. Wij nemen alle werkzaamheden over. Ook op tijdelijke (interim) basis,
– Recruitment, op basis van uw profiel gaan wij voor u op zoek naar uw nieuwe  medewerker,
– Juridisch advies, reorganisaties of ondersteuning bij cao onderhandelingen. Ook het opstellen van een specifieke ondernemings cao doen wij graag.
– HRM Data Science, HR en loonheffingen analyses en budgettering. Wij hebben hier prachtige software voor,
– HRM Audit, wij auditen uw organisatie op alle facetten in ons vakgebied. Waar staat u, wat zou slimmer en efficiënter kunnen. Bent u compliant aan de huidige arbeids- loonheffingen wetgeving?

Recente berichten

Nota’s van wijziging bij Belastingplan

De staatssecretaris van FinanciËn heeft zeven nota’s naar aanleiding van het verslag betreffende het pakket Belastingplan 2021 naar de Tweede Kamer

Vaststelling uurprijzen kinderopvang 2021

De maximum uurprijzen voor kinderopvang voor het jaar 2021 zijn definitief vastgesteld. De definitieve bedragen wijken niet af van de eerder

Nota naar aanleiding verslag wetsvoorstel gedifferentieerde premie Aof

Bij de Tweede Kamer is het wetsvoorstel gedifferentieerde premie Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof) in behandeling. De minister van Sociale Zaken en

Waarom Vanhier?

Persoonlijke benadering

Voor al uw zaken een vast Vanhier-contactpersoon. Iemand die u en uw onderneming door en door kent.

Altijd dichtbij

Een adviseur bij u om de hoek, dat is efficiënt en plezierig. En wij snappen de lokale cultuur van uw bedrijf.

Online gemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met onze digitale oplossingen 24/7 zicht op alle personeelsgegevens.
Inloggen
Coronavirus

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten omtrent het Coronavirus.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar via alle beschikbare communicatiemiddelen.

Voor vragen over maatregelen die wij gezamenlijk met u kunnen nemen die betrekking hebben op het Coronavirus kunt u ons ook bereiken via ondernemersdesk@vanhier.nl. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting.

Afspraken laten wij plaatsvinden via een online oplossing.