Accountancy

Kiezen voor de accountants van Vanhier is kiezen voor accountancy anno nu. Met doordachte cloudoplossingen, korte lijnen en degelijke vakkennis. De cijfers die wij aanleveren kunt u 24/7 online bekijken.

Administratie

Optimaal ondernemen betekent: energie besteden aan wat u drijft en bijkomende zaken digitaliseren en/of uitbesteden. Vanhier heeft hiervoor prima softwaremogelijkheden, gekoppeld aan uw eigen ondernemersdashboard. Dit levert optimale tijdwinst en ultiem gemak op.

Bedrijfsjuridisch advies

Alles wat u als ondernemer doet, heeft juridische gevolgen. Vanhier zet uw bedrijfsrisico’s op een rij als het gaat om arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht. En vooral: wij helpen u deze te beheersen.

Controlling

De controllers van Vanhier zijn professionals met aandacht voor economische en administratieve vraagstukken binnen uw onderneming. Van het inrichten van de financiële administratie tot de digitalisering van de bedrijfsvoering. Met een scherp oog voor grote lijnen en belangrijke details. Zodat u de financiële uitkomst in de greep heeft.

Fiscaal

U betaalt natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk belasting. En uiteraard wilt u al uw fiscale zaken wél volgens de regels afhandelen. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van belastingwetten en zoeken voor u naar de meest lonende oplossingen.

Financiële planning

Bij financiële planning gaat het om het vermogensdoel financiële doel dat u voor ogen heeft, zakelijk of privé. En wanneer u dat wilt bereiken. Dat kan over drie jaar zijn, of pas over twintig jaar. U bepaalt en Vanhier helpt u de lijnen uit te zetten. Wel zo’n rustgevende gedachte.

HR Tech & advies, Payroll

Omgaan met medewerkers is letterlijk mensenwerk. Maar voor personeelszaken bestaan ook uitstekende online oplossingen, altijd bereikbaar via een eigen dashboard. Een investering waarmee u tijd en precisie wint. U bent overtuigd zodra u de digitale mogelijkheden van Vanhier kent.

ROI-calculator HR Tech

Bekijk zelf hoeveel geld je zou kunnen besparen door de dagelijkse payroll en personeelsadministratie te automatiseren met de innovatieve en slimme HR Tech oplossingen van Vanhier HR Services.

ROI-calculator HR Tech, ROI-calculator HR Tech

Bekijk zelf hoeveel geld je zou kunnen besparen door de dagelijkse payroll en personeelsadministratie te automatiseren met de innovatieve en slimme HR Tech oplossingen van Vanhier HR Services.

Klik hier om te weten hoeveel je kunt besparen!

MKB-advies

Wij van Vanhier zijn zelf ondernemers. Wij spreken uw taal en we begrijpen uw uitdagingen. Op welk terrein dan ook, van financiële tot juridische zaken en van administratie tot automatisering. Vraag ons gewoon om advies. Of u nu een startende of juist doorgewinterde ondernemer bent.

Levenscyclus onderneming

Elk bedrijf heeft een unieke levensloop. Van spannend idee, via pieken en dalen naar groei, meestal resulterend in succesvolle stabiliteit, soms in onstuitbaar verval.

MSI Global Alliance

Ondernemen in het buitenland is een bijzondere tak van sport. Zelfs binnen de EU verschilt de wet- en regelgeving van land tot land. Wij spannen ons tot het uiterste in voor klanten die internationaal zakendoen. Door ons internationaal netwerk is onze kennis op dit gebied bijna grenzeloos.

Inloggen