Senior Belastingadviseur (32 – 40 uur) Haarlem, Alkmaar (Heiloo)

OVER VANHIER

Vanhier is een full service accountants- en advieskantoor met ruim 75 medewerkers. Onze klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit MKB, controleplichtige en internationale klanten. Hierdoor is onze dienstverlening zeer afwisselend en ben je altijd met zeer verschillende vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel. Vanhier is lid van het MSI Global Alliance netwerk.

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het beste en mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

Voor onze fiscale afdeling in Haarlem en Alkmaar (Heiloo) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren en ondernemende Senior Belastingadviseur. Onze fiscale afdeling is in opbouw en bestaat momenteel uit 1 medior en 2 senior fiscalisten.

4 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

•Interessante (internationale)klanten met gevarieerd fiscaal advieswerk;

•Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer;

•Arbeidsvoorwaarden: natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag;

•Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben.

WAT GA JE DOEN?

•Als Senior Belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor:

•Het zelfstandig en op proactieve wijze adviseren van ondernemers bij fiscale vraagstukken;

•Je ondersteunt je klanten bij de communicatie en correspondentie met de belastingdienst;

•Je bent het aanspreekpunt voor ondernemers in het MKB en klankbord voor collega’s;

•Je begeleidt en leidt (junior) belastingadviseurs op;

•Je draagt actief bij aan het Vaktechnisch overleg;

•Je voert overleg en zorgt voor afstemming met collega’s over de planning van de werkzaamheden.

WIE ZOEKEN WE?

Ter versterking van onze fiscale afdeling zijn wij op zoek naar een breed georiënteerde, ondernemende, hands-on en commercieel ingestelde collega. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd. Je begeleid en coacht minder ervaren collega’s.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

•Een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht / Fiscale Economie;

•Minimaal 10 jaar werkervaring als adviseur;

•Je houdt vakkennis bij;

•Je kan goed werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties;

•Je bent nauwkeurig en kwaliteits- en resultaatgericht;

•Je bent cliëntgericht (zowel intern als extern);

KOM LANGS,

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel of app naar Huibert de Potter, op: 06 15 878 387.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Daniela van Nuss, Belastingadviseur. Je kunt haar telefonisch bereiken op: 06 23 838 147 (appen mag ook).

Geïnteresseerd? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen
Coronavirus

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten omtrent het Coronavirus.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar via alle beschikbare communicatiemiddelen.

Voor vragen over maatregelen die wij gezamenlijk met u kunnen nemen die betrekking hebben op het Coronavirus kunt u ons ook bereiken via ondernemersdesk@vanhier.nl. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting.

Afspraken laten wij plaatsvinden via een online oplossing.