Secretarieel medewerker Heiloo

Als Secretarieel medewerker word je onderdeel van het team in Heiloo en ondersteun je de medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden en biedt ondersteuning op zowel facilitair als organisatorisch gebied.

De functie in het kort

Je beantwoordt de centrale telefoonaanname voor alle locaties in een pool met de andere secretarieel medewerkers en ontvangt bezoekers in Heiloo met enthousiasme. Je onderhoudt het CRM-systeem en beheert en bestelt de voorraad van kantoor- en kantineartikelen. Daarnaast onderhoud je contacten met leveranciers en verzorg je de (digitale) binnenkomende en uitgaande post. Je hebt oog voor het netjes houden van het gehele kantoor en zorgt er dan ook voor dat het kantoor er verzorgd uitziet (clean desk policy). Daar waar nodig is, ondersteun je het team van collega’s in Heiloo bij de dagelijkse werkzaamheden en desgevraagd ondersteun je de staf op gebied van IT, marketing en kantooractiviteiten.

Je werkplek

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord Holland: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een mooie balie voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanuit een professionele maar informele omgeving combineert Vanhier de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

.

Waar wij naar op zoek zijn

Voor onze vestiging in Heiloo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige secretaresse die de ambitie heeft om bij te dragen aan verdere ontwikkeling van het kantoor. Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het vakgebied. Je krijgt energie van het ondersteunen en ontzorgen van collega’s en kan goed zelfstandig werken. Je bent open, enthousiast, kunt goed prioriteiten stellen en kan goed verbinding maken met mensen. Je hebt een brede interesse en een behulpzaam karakter. Door de verscheidenheid aan projecten binnen Vanhier is geen dag hetzelfde. Dus zoeken we iemand die van afwisseling houdt. Daarnaast vind je het geen probleem om de mouwen op te stropen als er veel werkzaamheden binnen een korte tijd verricht moeten worden, uiteraard  met aandacht voor een goede work-life balance. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf en levert hier actief een bijdrage aan. We worden graag door je verrast met goede ideeën en initiatieven.

Wat je nodig hebt in de functie

–  Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding
– Je hebt minimaal 2-4 jaar gerichte werkervaring
– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden
– Je hebt een proactieve en zelfstandige houding met oog voor kwaliteit en resultaat
– Je hebt kennis van Microsoft Office-programma’s (Teams, Excel, Outlook, etc.)
– Je bent bereid om werkdagen en -tijden anders in te delen indien incidenteel nodig
– Je hebt een hands-on mentaliteit
– Je bent een fijne en enthousiaste collega die graag samenwerkt
– Je hebt proactief en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de prioriteiten scherp in de gaten

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app met Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 33 32 05 95.

Zijn we een match?

Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen