Secretaresse/Office Assistant (32 - 40 uur) Heiloo

Als secretaresse/office assistant krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je bent het visitekaartje van onze locatie in Heiloo en zorgt voor de ontvangst van klanten en bezoekers. Je beantwoordt de telefoon, staat op representatieve wijze klanten te woord en zorgt voor een tevreden afhandeling. Daarbij verzorg je de algehele secretariële ondersteuning van de locatie. Dit bestaat o.a. uit de (digitale) postverwerking, beheer van het CRM-pakket, archiveren van klantcorrespondentie en het bijhouden van de kantoorvoorraad.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel op locatie Heiloo als met de andere locatie. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien.

Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar wij naar op zoek zijn

Voor onze vestiging in Heiloo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige secretaresse/office assistant die de ambitie heeft om bij te dragen aan verdere ontwikkeling van het kantoor. Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het vakgebied. Je krijgt energie van het ondersteunen en ontzorgen van collega’s. Je bent open, enthousiast, kunt goed prioriteiten stellen en bent erg handig met IT-tools. Je hebt een brede interesse en een behulpzaam karakter. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf en levert hier actief een bijdrage aan. We worden graag door je verrast met goede ideeën en initiatieven.

Wat ga je doen?

• Beheert en beantwoordt de centrale telefoonaanname in een pool met andere collega’s
• Onderhoudt het CRM-systeem
• Beheert en bestelt de voorraad van kantoor- en kantineartikelen
• Onderhoudt contacten met leveranciers
• Verzorgt de (digitale) binnenkomende en uitgaande post.
• Ondersteunt bij het uitbrengen van rapporten, aangiften en verslagen
• Zorgt ervoor dat het kantoor er verzorgd uitziet (clean desk policy)
• Desgevraagd ondersteun je de staf op gebied van IT, marketing en kantooractiviteiten

Wat je nodig hebt in de functie

• Je bent in het bezit van een afgeronde secretariële opleiding
• Je hebt 2 tot 4 jaar gerichte werkervaring
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je hebt een proactieve en zelfstandige houding
• Je hebt kennis van Microsoft Office-programma’s (Teams, Excel, Outlook, etc.).
• Je bent een fijne en enthousiaste collega die graag samenwerkt

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel Sandra van de Poel, personeelszaken, op 072 505 7000.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 33 32 05 95.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen