Salarisadministrateur/HR-medewerker (32 - 40 uur) Heiloo

Als Salarisadministrateur/HR-medewerker krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je komt te werken in een team waarbij je direct samenwerkt met de andere salaris/HR-administrateurs en een arbeidsjurist. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het invoeren van variabele en vaste loonmutaties, het opstellen van proforma loonstroken en het verwerken van eindafrekeningen voor onze klanten. Daarnaast ben jij voor hen het aanspreekpunt op het gebied van praktische en juridische zaken met betrekking tot de salaris- en HR administratie.

Het betreft een combinatiefunctie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen zowel binnen het vakgebied van salaris- als HR-administratie. Als je nog geen ervaring hebt met het verzorgen van HR-administraties, maar je dit graag zou willen leren om jezelf verder te ontwikkelen, is dit ook mogelijk. De HR-werkzaamheden die wij onze klanten bieden, bestaan o.a. uit het verzorgen van de HR-administratie en het bieden van ondersteuning bij het gebruik van onze online HR tools Daywize en Nmbrs.

Hoe je werkplek eruit ziet

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord-Holland: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. Het Salaris en HR-team wordt aangestuurd vanuit de vestiging Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar wij naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met het verwerken van salarisadministratie
– Ervaring met het verwerken van HR-administratie en kennis van Nmbrs en Daywize is een pré
– Goede communicatieve vaardigheden
– Je werkt accuraat en neemt graag initiatief
– Je werkt graag samen in een team en hebt ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen
– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en je bent woonachtig in Nederland

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Cora Fonteijn. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 12 79 08 41.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn we een match?

Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen