Wij zijn op zoek naar een leergierige Medewerker Bedrijfsvoering (32 uur)

OVER VANHIER

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

•Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze medewerkers niet achterblijven en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.

•Healthy Snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag. Je kunt deelnemen aan verschillende cityruns en zijn we recent met zijn allen op surfles gegaan. Dat wil je niet missen!

•Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. The sky is the limit.

•Teamspirit: we werken veel in teamverband, waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer.

•Salaris: Natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. En mogelijkheid op een vast contract.

WAT GA JE DOEN?

Je wordt onderdeel van ons interne team en ondersteunt de medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Jouw werkzaamheden zullen met name IT-gerelateerd zijn. De (door)ontwikkeling van ons hoogwaardige applicatieplatform behoeft continu aandacht. Je wordt integraal betrokken bij de implementatie en uitvoering van IT-projecten. Denk hierbij aan de inrichting en implementatie van onze SharePoint-omgeving. Ook op facilitair en organisatorisch gebied ondersteun je het team, zoals het organiseren van de jaarlijkse Kick-Off meeting waarbij onze ambities voor het komende jaar worden gedeeld met alle collega’s. Je houdt je ook bezig met de administratieve werkzaamheden van de diverse portefeuilles. Je bent dus IT, facilitair, organisatorisch en administratief goed onderlegd en weet van aanpakken.

 WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken iemand die affiniteit met IT heeft, altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en het leuk vindt die te onderzoeken. Je krijgt energie van het ondersteunen en ontzorgen van collega’s. Je bent open, enthousiast en kunt goed prioriteiten stellen. Je hebt een brede interesse en een behulpzaam karakter. Door de verscheidenheid aan projecten en ad hoc werkzaamheden binnen Vanhier is geen dag hetzelfde. Dus zoeken we iemand die van afwisseling houdt. Daarnaast vind je het geen probleem om de mouwen op te stropen als er veel werkzaamheden binnen een korte tijd verricht moeten worden. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf en levert hier actief een bijdrage aan. We worden graag door je verrast met goede ideeën en initiatieven.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

•Minimaal MBO4 werk- en denkniveau

•Je beheerst het Office-pakket uitstekend

•Een proactieve en zelfstandige houding

•Teamplayer

•Oog voor detail

•Resultaat- en kwaliteitgericht

•Hands on mentaliteit

•Een fijne en enthousiaste collega die graag met het team samenwerkt

•Ervaring met WordPress en/of Office365 is een pré

 KOM LANGS!

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel of app naar Anne Slofstra, HR-Adviseur, op: 06 12 31 54 86.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Leonie Jongsma, Coördinator Bedrijfsvoering. Je kunt haar telefonisch bereiken op: 06 33 32 05 95.

 

Zijn we een match? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen