Junior HR-adviseur (32 - 40 uur) Heiloo

Als junior HR-adviseur krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Als Junior HR-adviseur kom je te werken in het Vanhier HR-services team waarbij je samenwerkt met HR-adviseurs, salarisadviseurs en een arbeidsjurist. Je ondersteunt onze klanten bij het inzetten van diverse HR-instrumenten en zorgt ervoor dat het HR-beleid actief bijdraagt aan de ondernemingsstrategie van de klant. Hierbij kan je denken aan projecten op gebied van werving en selectie, verzuimbegeleiding en andere HR-adviestrajecten. Hierdoor leer je in korte tijd veel organisaties kennen en komt een grote verscheidenheid aan HR-vraagstukken langs. Ook onderhoud je het personeelsinformatiesysteem Daywize waarbij je vragen van klanten beantwoordt en oplost. Je werkt mee aan opdrachten bij verschillende regionale, landelijke en internationale klanten, op afstand en op locatie. Geen dag is hetzelfde!

Hoe je werkplek eruit ziet

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vijf vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen, Zaandam en Heerhugowaard. De HR-afdeling wordt aangestuurd vanuit de vestiging Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de HR-afdeling als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien.

Wij nemen onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
• Je hebt of bent bezig met een hbo-diploma op gebied van HR
• Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
• Goede communicatieve vaardigheden
• Je werkt accuraat
• Je werkt graag samen in een team en hebt ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen
• Je bent leergierig en durft vragen te stellen

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Irma Oud, personeelszaken, op 06 50 21 66 06.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij je toekomstige collega Eveline Lek op 06 82 06 16 28 of mail naar HRservices@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen