HR stagiair

Bij Vanhier vinden wij het belangrijk dat medewerkers de kans krijgen zich te ontwikkelen. Voor ons HR-team (standplaats Heiloo) zijn wij op zoek naar een HR stagiair die zelfstandig en nauwkeurig werkt en de ambitie heeft om stage te lopen in een HR-adviesrol bij klanten.

WIJ ZIJN VANHIER

Vanhier is een groeiende accountants en adviesorganisatie met vijf vestigingen. Vanuit deze vestigingen verrichten wij werkzaamheden voor nationale en internationale klanten. Wij houden ons graag bezig met cijfers, maar het verhaal en de mensen achter de onderneming zijn net zo belangrijk. Door onze lokale vestigingen en betrokkenheid staan we naast onze klanten. Dat is onze kracht.

Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren wij graag in medewerkers, zodat je jezelf kunt blijven uitdagen en onze klanten weten dat ze kunnen blijven rekenen op de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening. Naast het harde werken is er genoeg ruimte voor plezier.

VANHIER HR SERVICES

Met Smart HR een organisatie opzetten waarin goede resultaten én werken met plezier hand in hand gaan. Daar staan wij voor.

Vanuit de passie voor HR en Tech zien we een weg vooruit voor een invulling van een HR-rol die een fundamentele nieuwe manier van denken vereist over wat HR doet en hoe de werkzaamheden van HR zijn ingeregeld om te presteren.

Wij begeleiden en ondersteunen je in de transitie van data entry naar data control. De BHAG (ofwel de stip aan de horizon) van Vanhier HR Services is om de tijdrovende en ingewikkelde (administratieve) processen vanuit HR professioneel/efficiënt te managen met Smart HR.

Dit doen wij met behulp van slimme HR Tech oplossingen en flexibele HR kennis, gebaseerd op onze “drie pijlers van Smart HR”.

PROFIEL

Je wordt onderdeel van het HR Services team. Als HR stagiair word je begeleid door een van de (Senior) HR Adviseurs. Naast administratieve handelingen word je in allerlei processen meegenomen, zodat je je blijft ontwikkelen én leren.

Als HR stagiair help je, samen met onze HR adviseurs, onze klanten onder andere met:

• Administratieve HR-zaken;
• Ontwikkeling van HR-processen;
• Onderhoud digitaal personeelshandboek;
• Een bijdrage leveren aan diverse HR-projecten;
• Ondersteuning bij recruitment;
• De implementatie of advies over de nieuwste HR Tech tools.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een volwaardige stage plek in een gedreven, betrokken en gezellig team. Je krijgt de kans om diverse HR-kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen. Naast een informele werksfeer in een professionele werkomgeving bieden wij jou een stagevergoeding van € 500,-

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

• HBO werk- en denkniveau;
• Volgt bij voorkeur een studie op gebied van HR;
• Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
• Proactieve en zelfstandige houding;
• Nauwkeurig;
• Leergierig en nieuwsgierig;
• Flexibel en integer;
• Enthousiast!

ZIEN WE JOU BINNENKORT?

Spreekt de vacature van HR stagiair je aan? Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier?

Stuur dan direct je CV (of vragen) naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen