HR-adviseur (32 - 40 uur)

Als HR-adviseur krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Als HR-adviseur kom je te werken in het Vanhier HR-services team waarbij je samenwerkt in een team van HR-, salarisadviseurs en een arbeidsjurist. Je ondersteunt onze klanten bij het inzetten van diverse HR-instrumenten en zorgt ervoor dat het HR-beleid actief bijdraagt aan de ondernemingsstrategie van de klant. Hierbij kan je denken aan projecten op gebied van werving en selectie, verzuimbegeleiding en andere HR-adviestrajecten. Hierdoor leer je in korte tijd veel organisaties kennen en komt een grote verscheidenheid aan HR-vraagstukken langs. Ook onderhoud je het personeelsinformatiesysteem Daywize waarbij je vragen van klanten beantwoordt en oplost. Je werkt mee aan opdrachten bij verschillende regionale, landelijke en internationale klanten, op afstand en op locatie. Geen dag is hetzelfde!

Hoe je werkplek eruit ziet

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vier vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. De HR-afdeling wordt aangestuurd vanuit de vestiging Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Hiertoe stellen wij met elkaar een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bieden wij jou studiemogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen HR services team als met de andere afdelingen.
Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de controletechnieken van de toekomst, namelijk het gebruik van data-analyse en IT. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen (8% vakantiegeld) en studie- en opleidingsmogelijkheden. Wij organiseren zomer- en winterfeesten met leuke activiteiten en verzorgen wekelijks een gezamenlijk lunch van Vanhier.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van (vak)inhoudelijk uitdagingen en zin heeft om door te groeien. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team en hebt daarbij support van ervaren collega’s. Verder ben je ambitieus en wil je je carrière serieus vorm gaan geven en daarin getraind worden.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
• Je hebt een afgeronde hbo-diploma op gebied van HR
• Je hebt 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of in het vakgebied
• Goede communicatieve vaardigheden
• Je werkt accuraat en neemt graag initiatief
• Je werkt graag samen in een team en hebt ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Sandra van de Poel, personeelszaken, op 06 82 06 32 88.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Cora Fonteijn. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 12 79 08 41.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen