HR adviseur (24 - 32 uur) Heiloo

Als HR adviseur binnen de stafafdeling bij Vanhier krijg je de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Als HR adviseur heb je naast een vakinhoudelijke rol voor HR taken een sterk professionele houding. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de HR aangelegenheden en het bewaken van de primaire kwaliteitseisen van onze organisatie. Vanhier is een organisatie die bouwt op haar innovatieve IT infrastructuur. Jij krijgt energie van het doorvoeren van HR-vernieuwingen en het verbeteren van de huidige HR-structuur. Je vertaalt strategie en visie naar beleid én implementeert dat in HR-processen in brede zin. Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden, verzorgt werving en selectie en zorgt voor de ontwikkeling en scholing van medewerkers. Door een intensieve samenwerking met het multidisciplinaire team, draag jij bij aan de verdere professionalisering en groei van onze organisatie.

Je werkplek

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vijf vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen, Zaandam en Heerhugowaard. De stafafdeling wordt aangestuurd vanuit de vestiging Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.                           

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het mooiste kantoor van Noord-Holland te zijn. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

Wat wij jou bieden

We vinden het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden we je alle mogelijkheden in een professionele werkomgeving. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de staf als met de andere afdelingen. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en proactieve HR-adviseur die zowel strategisch, tactisch als operationeel is ingesteld en de ambitie heeft om bij te dragen aan verdere ontwikkeling van de PZ-portefeuille. Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het vakgebied en de daaraan gerelateerde wet- en regelgeving. HR-processen kennen voor jou geen geheimen.

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:
• Je hebt of bent bezig met een hbo-diploma op gebied van HR
• Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
• Goede communicatieve vaardigheden
• Je werkt accuraat
• Je werkt graag samen in een team en hebt ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen
• Je bent leergierig en durft vragen te stellen

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Irma Oud, personeelszaken, op 06 50 21 66 06.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06 33 32 05 95.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen