Vanhier juridische dienstverlening

De Vanhier juridische dienstverlening wordt uitgevoerd in samenwerking met/door Juridischesnelweg.nl. Door lid te worden krijgt u toegang tot de Vragenservice, de Incassoservice, de Contractenservice, en de 24/7 standby-service. Dit is verder kostenloos! En mocht het nodig zijn, kunt u een advocaat inschakelen voor een zeer voordelig tarief. 

Een lidmaatschap kost slechts € 250,- per jaar (excl. btw).

Een prima oplossing voor iedere mkb'er!

Vragenservice

Net als iedere ondernemer wordt ook u geconfronteerd met juridische kwesties, waarop u niet direct het antwoord weet. In zo’n geval kunt u zelf (bijvoorbeeld via internet) op zoek gaan naar het antwoord, echter dit kost veel tijd en u weet niet of het door u gevonden antwoord juist is. Als lid van Juridischesnelweg.nl kunt u uw huisadvocaat gratis korte juridische vragen stellen. Deze vragen worden in beginsel dezelfde of de eerst volgende werkdag gratis per e-mail of telefoon beantwoord met het juridische kader waarbinnen uw kwestie zich afspeelt. In veel gevallen zult u met dit antwoord de kwestie zelf kunnen oplossen en heeft u advocaatkosten bespaard!

Incassoservice

Als ondernemer is het belangrijk om uw aandacht vooral te richten op uw goede klanten, zij vormen immers de bouwstenen van uw onderneming. Helaas zijn het uw debiteuren die in de praktijk veel aandacht vragen. Als lid van Juridischesnelweg.nl kunt u gratis gebruik maken van een buitengerechtelijke incassoservice. Indien uw klant niet (tijdig) betaalt, neemt uw huisadvocaat uw zorg volledig uit handen, middels een buitengerechtelijke incassoservice, waarbij hij zijn kosten, via wettelijke rente en incassokosten, zal verhalen op uw debiteur. Dit incassotraject is in veel gevallen succesvol. Indien het onverhoopt niet tot een succes leidt, volgt een gratis procedureadvies en kunt u voor een schappelijk tarief terecht bij uw huisadvocaat voor een gerechtelijke procedure. U kunt het gehele incassotraject 24/7 via internet volgen.

Contractenservice

Contracten vormen de basis voor goede afspraken. Het is daarom van belang om nieuwe contracten goed op te (laten) stellen en bestaande contracten periodiek na te lopen op actualiteit. Onze leden mogen daarom jaarlijks hun belangrijkste contracten kosteloos door hun huisadvocaat laten screenen. Na afloop van de screening ontvangen zij een rapportage, die een indicatie geeft van de kwaliteit en actualiteit van de betreffende contracten. Zo bent u in staat om voorop te lopen, in plaats van achter de feiten aan.

24/7 stand-by service

Omdat er zich ook buiten kantoortijden juridische noodsituaties voor kunnen doen, sluiten wij onze leden aan op een alarmcentrale die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is. Wanneer u onze alarmcentrale belt en uw gegevens doorgeeft, zal de advocaat van dienst zo snel mogelijk contact met u opnemen om te kijken op welke wijze hij u bij kan staan. De stand-by service is gratis. Indien u een advocaat oproept, bent u het geldende piket uurtarief verschuldigd.

Huisadvocaat € 135,- per uur

Voor vragen en kwesties die zich niet of lastig laten oplossen door de gratis services, kunnen onze leden tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij hun huisadvocaat terecht. Een eigen huisadvocaat (aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten), die bekend is met uw bedrijf en bij wie u terecht kunt voor bovenstaande diensten. Daarmee heeft u altijd een advocaat tot uw beschikking die u kent en persoonlijk bij uw bedrijf betrokken is, terwijl u ook nog eens flink bespaart op uw juridische kosten. Onze huisadvocaten zijn gespecialiseerd in de huiszaken voor het MKB en hanteren hiervoor een uurtarief van slechts € 135,- per uur exclusief 6% kantoorkosten en btw. Doordat onze huisadvocaten gespecialiseerd zijn in de huiszaken voor het MKB, denken zij niet alleen juridisch, maar ook praktisch en oplossingsgericht met u mee. Indien een zaak niet geschikt is voor uw huisadvocaat, gaat hij samen met u op zoek naar een betaalbare specialistische advocaat.

Neem direct contact op

Mail uw (aan)vraag naar 
juridischedienstverlening@vanhier.nl
of neem telefonisch contact op met Juridische Snelweg: 030 602 37 39

Juridische Quickscan aanvraag

Klik op de onderstaande link zodat een vragenlijst opent. Geef uw antwoorden op de vragen en klik op 'verzenden'. Uw aanvraag is verzonden en zal zo spoedig mogelijk worden behandeld.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor juridische dienstverlening Vanhier?

Please copy the string BQwTMH to the field below: