Fiscale diensten

De belastingwetgeving blijft ondanks de inspanningen in Den Haag lastig en moeilijk te doorgronden. Voor onze scherpzinnige fiscalisten is dit juist een uitdaging. Onze fiscalisten verrassen u met slimme oplossingen in heldere taal. Gevraagd en ongevraagd bieden zij u advies die op uw specifieke situatie is toegesneden. Dit vinden wij nu typisch Vanhier.

Fiscaal advies

Uiteraard wordt elke concept jaarrekening door onze fiscale afdeling gecontroleerd. We bekijken dan meteen of u sommige fiscale zaken beter kunt aanpakken. Bij ons mag u op maatwerk rekenen. Ook als het gaat om informatievoorziening. Wij houden u op de hoogte van belangrijke fiscale en financiële berichten via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Daarnaast spelen wij regelmatig interessante fiscale en financiële onderwerpen door aan uw bedrijf. Onze adviseurs hebben het nieuws al geselecteerd, zodat het altijd van toepassing is op uw situatie. 

Inkomstenbelasting

De aangiften inkomstenbelasting worden in overleg met u samengesteld en verzonden naar de Belastingdienst. Aangezien de aangiften betrekking hebben op een bepaald jaar, kijken wij bij sterk wisselende inkomsten altijd automatisch of geld kan worden teruggevraagd via middeling.

Omzetbelasting

Onze specialisten kunt u altijd raadplegen voor vraagstukken over de BTW. Wilt u weten welke BTW-valkuilen er zijn in uw eigen specifieke situatie? Of loopt u tijdens het invoeren van uw administratie of bij het opstellen van de aangifte omzetbelasting tegen het BTW-woud van regels aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze fiscale talenten. De fiscalisten van Vanhier hebben vaker met dit bijltje gehakt.

Vennootschapsbelasting

Het invullen van de aangifte vennootschapsbelasting hoort bij onze standaard werkzaamheden. Wij gebruiken de aangifte echter ook om samen met de accountant te bekijken wat in het lopende jaar moet worden aangepakt om tot een fiscaal vriendelijker resultaat te komen. Omdat wij graag met u ondernemen, kijken wij vooruit.