Administratieve diensten

Als ondernemer heeft u veel verplichtingen. Uw zorg is vaak de administratieve rompslomp. Daar wilt u zo weinig mogelijk last van hebben. Uw zorg is ons vak. Vanhier neemt uw administratie (deels) uit handen. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent door de slimme oplossingen die Vanhier ook op dit gebied heeft.

Aangiften omzetbelasting

Vanhier zorgt dat de aangifte omzetbelasting tijdig wordt geregeld. Dankzij ons digitale aangiftesysteem krijgt u ruim op tijd een e-mail met de melding dat het aangiftebiljet voor u klaarstaat. In dit bericht staat ook welk bedrag u moet overmaken, of terug krijgt. Geen boetes meer dankzij Vanhier. Kijk voor meer ondersteuning op fiscaal gebied ook eens naar onze fiscale diensten.

Financiële administratie (boekhouding)

Ondernemen is hard werken, uiteraard met veel plezier. U benut uw talent optimaal, daarom bent u succesvol. Datzelfde geldt voor Vanhier. Wij hebben het talent om uw administratie tot in de puntjes te verzorgen. Vanhier houdt alle financiële verplichtingen voor u bij en geeft de nodige ondersteuning. Dat kan ver gaan. Voor verschillende klanten krijgen wij zelfs de post binnen of verzorgen wij het debiteurenbeheer. Ons talent laat dat van u schitteren.

Salarisadministratie

Vanhier neemt de volledige of gedeeltelijke salarisadministratie uit handen. Te denken valt aan opmaken arbeidscontracten en reguliere salarisverwerking inclusief mutaties.

Via onze webapplicatie kunt u zelf de mutaties van uw personeel ingeven. Dit betekent dat de mutaties niet meer via fax of mail hoeven worden doorgegeven. En dat stelt u in staat om op ieder geschikt moment uw mutaties in te voeren.