Bijzondere avond 18 april 2018

Duurzaamheidsevenement 18 april 2018

Afgelopen woensdag 18 april 2018 was Vanhier medeorganisator van een unieke bijeenkomst. Deze bijeenkomst stond in het teken van duurzaamheid, klimaatverandering en de overgang naar een circulaire economie; wat zijn de uitdagingen waar ondernemingen de komende jaren mee te maken krijgen.

Een groep belangstellende ondernemers luisterde tijdens dit evenement bij de businessclub van Mixed Hockeyclub Castricum aandachtig naar de bijdragen van Marc Valkering (GP Groot) en Edwin ter Velde (Clean2Antarctica). Het was bijzonder inspirerend te horen hoe een regionaal familiebedrijf als GP Groot succesvol onderneemt met het recyclen van afval en het produceren van hernieuwbare energie. Het aansluitende verhaal van Edwin ter Velde over zijn voorgenomen expeditie naar de geografische zuidpool op Antarctica was even indrukwekkend als bijzonder. Belangrijke pijlers in beide verhalen zijn inspiratie en toewijding aan duurzaamheid alsmede het gebruik van nieuwe technologieën en -economische modellen.

We kijken terug op een geslaagd netwerk-event met voldoende eyeopeners voor ondernemers en Vanhier als hun adviseur. Het op de voet blijven volgen van én het aan de slag gaan met innovatieve ontwikkelingen zijn voorwaarden voor een duurzaam succesvolle toekomst.

Reacties (0)

Plaats een reactie