Assistent Belastingadviseur / Aangiftemedewerker (32 – 40 uur) Amstelveen, Haarlem, Heiloo en Zaandam

Als assistent belastingadviseur/aangiftemedewerker binnen de fiscale afdeling bij Vanhier krijg je de mogelijkheid mee te groeien met een ambitieus team binnen een snel veranderende branche. Dat doe je in een dynamische organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste fiscalisten, juristen en aangiftemedewerkers en je werkt daarbij samen met onze accountants. Geen dag is hetzelfde en binnen onze veelzijdige klantenportefeuille tref je een breed scala aan uiteenlopende fiscale vraagstukken aan. Je ondersteunt onze belastingadviseurs, stelt zelfstandig fiscale aangiften op en controleert fiscale aanslagen. Je hebt aandacht voor kwaliteit, bent proactief en hebt uiteraard een klantgerichte houding.  

Je werkplek

Vanhier heeft vier vestigingen in Noord-Holland; Amstelveen, Haarlem, Heiloo en Zaandam. We zoeken met name een assistent belastingadviseur / aangiftemedewerker voor onze locatie in Heiloo, maar werken op een van de andere vestigingen is ook mogelijk. Alle vestigingen zijn uitgerust in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau in een frisse werkomgeving voorzien van de nieuwste technologie. 

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote organisatie met meerdere afdelingen als audit, samenstel, fiscaal, HR en advies, met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze klanten variëren enorm: van handels- tot softwareondernemingen, van stichtingen tot goede doelen, zowel controleplichtig als vrijwillig. Als je van afwisseling houdt, zit je bij ons op je plek.

Wat wij jou bieden

– Uitgebreide studiemogelijkheden waarbij we studiekosten volledig vergoeden

– 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband + 2 extra vakantiedagen bij geen ziekmelding gedurende het jaar

– Een laptop

– Een reiskostenvergoeding per kilometer of een vaste vergoeding voor het openbaar vervoer

– Een tijd-voor-tijd regeling waarbij we gemaakte overuren in tijd compenseren of eventueel uitbetalen

– Een gedegen pensioenregeling

– Een net vernieuwde werkomgeving in de Vanhier-huisstijl, met sta-zit bureaus voorzien van de nieuwste technologie

– Elke dinsdag een gezamenlijke lunch op de verschillende vestigingen

– Gedurende het jaar diverse uitjes en events

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel binnen de samenstelpraktijk als met de andere afdelingen. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien. Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Waar wij naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die houdt van (vak)inhoudelijk uitdagingen. Jij zoekt de perfecte balans tussen eigen verantwoordelijkheid en leren van een fijn team. Je krijgt daarbij support van ervaren collega’s.  

Wat je nodig hebt in de functie

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

 – HBO werk- en denkniveau
 – Bij voorkeur 1 à 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 – Je werkt graag samen in een team
 – Je werkt accuraat en neemt graag initiatief
 – Je bent leergierig en je durft vragen te stellen 

Interesse?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Edwin Buijsman, Belastingadviseur. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06 46 06 65 60. 

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel met of app naar Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 06 33 32 05 95. 

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vier vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen