Assistent-Accountant Audit Zaandam

OVER VANHIER AUDIT SERVICES

Vanhier is een full service accountants- en advieskantoor met bijna 80 medewerkers. Onze klantenportefeuille voor de audit is zeer divers en bestaat uit uiteenlopende controleplichtige nationale en internationale klanten. Om onze klanten met internationale ambities goed te kunnen adviseren, zijn wij aangesloten bij MSI Global Alliance. Hierdoor is onze dienstverlening afwisselend en ben je altijd met zeer diverse vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel.

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het beste en mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

Voor onze vestiging in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en Assistent-Accountant Audit. Vestiging Zaandam is de uitvalsbasis voor van Vanhier Audit Services.

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

•Interessante (internationale)klanten en werkzaamheden.

•Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven
groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

• Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer.

• Arbeidsvoorwaarden: natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag.

• Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze medewerkers niet achterblijven en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.

WAT GA JE DOEN?

Je werkt samen het audit team op onze vestiging in Zaandam. Iedere dag is anders en binnen de veelzijdige klantenportefeuille tref je een scala aan uiteenlopende financiële vraagstukken aan. Als Assistent-Accountant Audit Praktijk ben je medeverantwoordelijk voor het:

• Uitvoeren van interim- en eindejaar controles bij onze nationale en internationale opdrachtgevers.

• Controleren van de bedrijfsprocessen.

• Uitvoeren van bedrijfsinterviews bij opdrachtgever.

• Vastleggen van de bevindingen uit de controles.

• Eventueel begeleiden van beginnend assistent-accountants.

WIE ZOEKEN WE?

Ter versterking van onze samenstel teams zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt brede financiële kennis en een goede algemene ontwikkeling. Door jouw vakkennis en sociale vaardigheden krijg jij direct het vertrouwen van de klant en ben je in staat om verbinding te zoeken. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

• Afgestudeerde HBO ACC/HBO BE, schakeltraject accountancy en (nog bezig met) de RA opleiding.

• Minimaal 2 jaar werkervaring bij een accountants kantoor.

• Een proactieve en zelfstandige houding.

• Goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

• Resultaat- en kwaliteit gericht.

• Hands on mentaliteit.

• Een fijne en enthousiaste collega die graag met het team samenwerkt.

KOM LANGS

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel of app naar Huibert de Potter, op: 06 15 87 83 87.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Roy Anderton, Partner Audit Praktijk. Je kunt hem telefonisch bereiken op: 06 24 50 00 24 (appen mag ook).

Denk je meteen dat wel je wilt kennismaken? Stuur dan direct je CV en motivatie naar onze HR afdeling.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen
Coronavirus

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten omtrent het Coronavirus.

Thuiswerken

Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk vanuit huis om de kans op verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar via alle beschikbare communicatiemiddelen.

Voor vragen over maatregelen die wij gezamenlijk met u kunnen nemen die betrekking hebben op het Coronavirus kunt u ons ook bereiken via ondernemersdesk@vanhier.nl. Onze kantoren zijn open, maar werken met een minimale bezetting.

Afspraken laten wij plaatsvinden via een online oplossing.