Assistent-Accountant Audit (32/40) Amstelveen/Haarlem

OVER VANHIER

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor.

Wij zijn een full service accountants- en advieskantoor met ruim 70 medewerkers. Onze klantenportefeuille is zeer divers en bestaat uit MKB, controleplichtige, en verschillende soorten internationale klanten. Ook de non-profitsector, waaronder zorg- en culturele instellingen, is bij ons goed vertegenwoordigd. Hierdoor is onze dienstverlening divers en ben je als Assistent-Accountant met zeer afwisselende vraagstukken aan het werk. De sfeer op ons kantoor is open en informeel te noemen.

Onze doelstelling is om het mooiste kantoor van Noord-Holland te worden. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

5 REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

• Interessante (internationale)klanten en werkzaamheden.

• Persoonlijke ontwikkeling: wij investeren graag in talent en stellen met elkaar een ontwikkelingsplan op, zodat jij en wij kunnen blijven groeien. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

• Teamspirit: we zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij elkaar kennen en de lijnen kort zijn. Zo leer je van elkaar en werk je op een plek met een goede werksfeer.

• Arbeidsvoorwaarden: Natuurlijk bieden we je een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder healthy snacks & sportactiviteiten: bij ons op kantoor is er altijd een gevulde fruitmand om onze medewerkers te voorzien van voldoende energie en vitaminen tijdens de werkdag. Daarnaast doen we bijvoorbeeld mee aan verschillende sportieve activiteiten en zijn we recent met zijn allen op surfles gegaan.

• Tech service: in de wereld van IT kan morgen alles anders zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op de hoogte blijven van de digitale trends binnen onze dienstverlening. Wij bieden innovatieve en slimme Tech oplossingen aan onze klanten waar we beiden plezier van hebben. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze medewerkers niet achterblijven en op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat je bezighouden met het controleren van jaarrekeningen en het herkennen van adviesmogelijkheden waar je actief op inspeelt. Je hebt veel contact met klanten en onderhoudt dit proactief. De controlewerkzaamheden voer je zowel op kantoor als op locatie bij de klant uit, wat zorgt voor dynamiek in je functie.

Als Assistent-Accountant Audit ben je medeverantwoordelijk voor:

• Het controleren van de jaarrekeningen;

• Herkennen van adviesmogelijkheden;

• Opstellen van rapportages;

• Regelmatig contact met de klant;

WIE ZOEKEN WE?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een sterk inlevingsvermogen. Je bent ambitieus en gedreven in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt brede vakkennis en een goede algemene ontwikkeling. Door jouw vakkennis en sociale vaardigheden krijg jij direct het vertrouwen van de klant en ben je in staat om verbinding te zoeken. Daarnaast kom jij met onverwachte oplossingen. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd en aangemoedigd.

WAT BRENG JE MEE?

De ideale kandidaat voor de functie voldoet aan de volgende eisen:

• Afgestudeerde HBO Accountancy of gelijkwaardig;

• Een fijne en enthousiaste collega die graag met het team samenwerkt.

• Minimaal 3 tot 8 jaar werkervaring bij een accountantskantoor;

• Een proactieve en zelfstandige houding;

• Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;

• Resultaat- en kwaliteit gericht;

• Hands on mentaliteit.

KOM LANGS!

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor om kennis met je te maken. Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel of app naar Anne Slofstra, HR-Adviseur, op: 06 12 31 54 86.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Huibert de Potter, HRM Partner. Je kunt hem appen of bellen op: 06 15 87 83 87.

Zijn we een match? Stuur dan direct je CV en motivatie naar personeelszaken@vanhier.nl.

Share this

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen