Administrateur (24 - 32 uur) Heiloo

Als Administrateur krijg je de mogelijkheid om te leren en mee te groeien met een ambitieus team binnen een dynamische branche. Dat doe je in een inspirerende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie in het kort

Als Administrateur word je onderdeel van ons stafteam in Heiloo. Je verwerkt de inkoopfacturen in onze geautomatiseerde scan- en herkensoftware, maakt rapportages, ondersteunt bij (budget) bewaking en je voorziet de directie van de juiste financiële informatie. Daarbij beantwoord je vragen van debiteuren. Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden houd je de kwaliteit in de gaten en bij onjuistheden grijp je in. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van financiële processen. Er is binnen deze functie veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Je werkplek

Vanhier is voornamelijk in Noord-Holland aanwezig vanuit vier vestigingen: Heiloo, Haarlem, Amstelveen en Zaandam. De stafafdeling wordt aangestuurd vanuit de vestiging in Heiloo. Vanhier Heiloo is geheel ingericht in de Vanhier-huisstijl. Je kunt plaatsnemen achter een zit-sta bureau voorzien van de nieuwste technologie.

Over Vanhier

Het beste uit de onderneming van je klanten én jezelf halen, dat is waar Vanhier voor staat. Vanhier combineert de brede vakkennis van een grote adviesorganisatie met de persoonlijke aandacht van een kleinschalig kantoor. Onze doelstelling is om het mooiste kantoor van Noord-Holland te zijn. Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

Wat wij jou bieden

Werken bij Vanhier betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen, waarbij wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Onze samenwerking is informeel en met korte lijnen, zowel op locatie Heiloo als met de andere locaties. Er is voldoende kennis en kunde in huis om jou te helpen groeien.

Tevens nemen wij onze ambities serieus en focussen daarom op de technieken van de toekomst, wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed met allerlei IT-tools om kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers van deze ontwikkelingen op de hoogte zijn middels trainingen en cursussen en deze leren te gebruiken.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar wij naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand die open en enthousiast is en goed is in het stellen van prioriteiten. Daarbij ben je erg handig met IT-tools. Je hebt een brede interesse en een behulpzaam karakter. Je hebt een afgeronde financiële opleiding en ervaring binnen het vakgebied. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf en levert hier actief een bijdrage aan. We worden graag door je verrast met goede ideeën en initiatieven.

• Je verzorgt de crediteurenadministratie en zet betalingen klaar
• Je maakt financiële rapportages
• Je ondersteunt bij budgetbewaking
• Je beantwoordt vragen van debiteuren
• Je verwerkt automatische incasso’s
• Je beheert de finance mailbox

Wat je nodig hebt in de functie

• Je hebt 2 tot 4 jaar gerichte werkervaring
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je hebt een proactieve en zelfstandige houding
• Je hebt kennis van Microsoft Office-programma’s (Teams, Excel, Outlook, etc.).
• Je bent een fijne en enthousiaste collega die graag samenwerkt

Interesse?

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over Vanhier? Bel dan met Leonie Jongsma, Manager Bedrijfsvoering, op 072 505 7000.

Share this

 

Altijd dichtbij
Met vijf vestigingen in de buurt zijn de adviseurs van Vanhier bereikbaar voor elke ondernemer met ambitie en goede ideeën.
Ervaren adviseurs
Jonge professionals werken bij ons optimaal samen met ervaren vakmensen. Dit levert een ideale mix van kwaliteit op.
Efficiënt
Alle kennis is één organisatie, intelligente digitale oplossingen en een sterk internationaal netwerk achter de hand.
Zit er geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie en wie weet vinden we een functie!
Inloggen